One Piece Burning Blood, det nye Bandai Namco-spillet som skiller seg fra Musou-stilen

One Piece Burning Blood er Bandai Namcos nye innsats for den mest berømte anime i Japan i disse tider. Denne gangen er temaet for dette spillet litt forskjellig fra Hack ‘n’ Slash-stilen til Musou-modus, for eksempel spillene fra Dinasty Warriors og Samurai Warriors saga, og fokuserer på en mer versus spillestil, med mer fokus på 1 mot 1 kamper, og gi karakterer med flere tilpassede evner å beseire motstanderne på de mest episke måter.

Dette spillet i dag har bekreftet en rollebesetning på 40 tegn som kan velges til å kjempe, sammen med 6 støttepersoner som kan innkalles noen få øyeblikk på slagmarken for å hjelpe deg, og mer enn 9 scenarier hvor du kan glede deg over en spillopplevelse så nær serien som mulig.

One Piece Burning Blood, Bandai Namcos nye innsats for slåssespill av typen Mangaanime

Spillopplevelsen vil være basert på det faktum å danne lag bestående av tre jagerfly, og når som helst i løpet av hver kamp kunne skifte fra en til den andre. Og hvis vi øver litt, vil vi være i stand til å lage virkelig ødeleggende og slående kombinasjoner, inkludert noen av dem kombinert.

Vi vil være i stand til å navigere i 3D-scenariene med total flyt, og glede oss over en forskyvningskapasitet som ligner på observert i andre nylige titler som J Stars Victory VS + eller den nevnte Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm-saga. En funksjon som utvilsomt vil tilpasse seg perfekt til kvalitetene i denne produksjonen. Spesialeffektene og bildene som vi tenkte på da vi utførte disse manøvrene, var uvurderlige og nådde topp når vi tok til forstandene til hovedpersonene.

One Piece Burning Blood, Bandai Namcos nye innsats for slåssespill av typen Mangaanime

Luffy og hans fjerde gir eller fjerde gir, Franky og hans transformasjon til en gigantisk robot eller muligheten for å tilegne seg en dinosaur form i tilfelle av X Drake har vært noen eksempler på hva vi kan tenke på. I tillegg vil vi være vitne til en virkelig slående animert scene hver gang vi bruker denne attraktive funksjonen, selv om disse sekvensene i noen tilfeller kan bryte rytmen i hver kamp noe. Men det er alt for showet!

Dette spillet vil bli solgt 3. juni 2016 for Playstation 4, Xbox One og PS Vita, så vi må fortsatt vente litt, og noen av oss er nysgjerrige på om de fortsatt vil avsløre nye utviklinger frem til da, for eksempel nye spillbare figurer , for eksempel.

Kilde: One Piece Game