free estadisticas Saltar al contenido

OneNote-oppdateringer for å kombinere iPhone og iPad-app

abril 26, 2020

For omtrent en måned siden ga Microsoft ut en oppdatering for OneNote for å inkludere en rekke nye funksjoner, men nå har de gitt ut en større ny versjon. Den viktigste nyheten til OneNote er det fra nå av vil det ikke være to applikasjoner, en for iPhone og en for iPad, men den vil bli en.

Vi har nylig publisert en anmeldelse av OneNote, en av de forskjellige applikasjonene som er en del av Office-pakken, på iPadizate. I tillegg må det sies det OneNote har blitt et flott alternativ for å ta notater på både iPhone og iPad, siden den har mange verktøy som lar brukeren skrive med tastaturet, frihånd, sette inn bilder, filer og mye mer.

OneNote er oppdatert og iPhone og iPad-appen er kombinert.

På den annen side må det sies det Microsoft har ikke bare oppdatert OneNote for iOS, den har også gjort det samme med Android-versjonen.. Forskjellen er selvfølgelig at når det gjelder iOS er en av de viktigste nyhetene at nå OneNote-applikasjonen for iPhone og iPad vil være den samme i stedet for å være to forskjellige.

Hovednyheter om den nye versjonen av OneNote for iOS

At OneNote blir en enkelt applikasjon for begge iOS-enhetene, har flere konsekvenser. En av dem er det funksjonene som allerede var til stede i iPhone-versjonenSom å få tilgang til OneNote fra varslingssenteret, for eksempel når de nå iPad.

På denne måten Du kan lage nye notater og lister direkte fra OneNote-widgeten ligger i kategorien I dag i varslingssenteret på både iPhone og iPad.

På den annen side har Microsoft benyttet seg av denne oppdateringen for å legge til nye funksjoner som “Recent Notes” eller horisontal forhåndsvisningsmodus. I tillegg, som det ikke kunne være annet, har noen feil og feil i den forrige versjonen blitt rettet, inkludert en som påvirket kameraets funksjon for å fotografere et tekstdokument.

OneNote er oppdatert og iPhone og iPad-appen er kombinert.

Når det gjelder Android-versjonen, lar OneNote deg nå flytte eller kopiere et notat fra en seksjon eller bærbar PC til en annen, en funksjon som brukere har spurt om i lang tid, og som er veldig nyttig. Som de forklarer i TheNextWeb, er alt du trenger å gjøre å holde fingeren på hva du vil kopiere, velge handlingen du vil (flytte eller kopiere) og velge destinasjon.

Last ned OneNote for iPhone og iPad

Hvis du ikke har det OneNote-applikasjonen kan du gjøre det gratis i App Store. Husk at det nå bare vil være en applikasjon som fungerer for både iPhone og iPad.

Det må erkjennes at denne siste versjonen av OneNote er et stort skritt fremover for Microsoft. Og sikkert vil selskapet fortsette å forbedre applikasjonen enda mer i fremtidige versjoner.

Hva synes du om OneNote-oppdateringen? Bruker du vanligvis dette programmet for å ta notater på iPhone eller iPad? Ikke nøl med å fortelle oss din mening i kommentarene, det er veldig viktig for oss.