Uncategorized

OnePlus 8 vil kunne spille av videoer med 120 fps. Slik vil det

Selv om vi fremdeles har mange detaljer å vite om OnePlus 8 og 8 Pro, Vi vet at de kommer med en 120 Hz skjerm, i det minste Pro-modellen. Ryktene påpekte det allerede, og OnePlus arrangerte en begivenhet bare for å snakke om skjermer med denne oppdateringsfrekvensen og noen flere detaljer som vi allerede nevnte i deres respektive nyheter. Selv i går så vi hvordan administrerende direktør i selskapet publiserte på Twitter en video som sammenligner en skjerm på 120 Hz med en 60 Hz.I dag, og med en annen Pete Lau-publikasjon, kjenner vi en ny funksjon i denne terminalen.

Når vi snakker om skjermer med høy oppdateringsfrekvens, sier vi alltid at de kan brukes i systemanimasjoner, i applikasjoner eller i spill, men når det gjelder å spille av audiovisuelt innhold, for eksempel en YouTube-video, for eksempel, stopp importer oppdateringsfrekvensen, siden videoen spiller mellom 24 og 60 fps (i henhold til bildefrekvensen for selve videoen), så Vi vil ikke merke noen forskjell mellom en 60Hz og en 120Hz skjerm. OnePlus 8 vil prøve å gjøre unna det.

OnePlus 8 vil kunne spille av videoer fra 30 bilder til 120 bilder per sekund

For å dra full nytte av 120 Hz på skjermen som vi vil ha i OnePlus 8, ønsker firmaet at vi skal kunne spille innhold med den bildefrekvensen, utover spill. Derfor, som Pete Lau har kommunisert på sin offisielle Twitter-konto, har de laget en personlig MEMC-brikke (motion estimation motion compensation), som Lar deg “øke” en vanlig videostrøm fra 30 bilder til 120 bilder per sekund, for å kunne dra full nytte av skjermen til din neste flaggskip.

Denne teknologien er ikke ny, og vi kan se den i noen avanserte TV-apparater. Problemet er at så langt vi har kunnet bevise, er resultatet ikke perfekt. For å gi oss en ide, mellom to virkelige rammer, må telefonen lage ytterligere tre ekstra rammer til neste ramme. Derfor trenger du fire av hver ramme for å oppnå de 120 Hz. Kanskje fungerer dette i visse videoer uten problemer, men denne typen teknologi skaper for øyeblikket noen “fantom” -effekter som vanligvis ikke er spesielt attraktive.

Uansett ser eksemplet som selskapet deler seg veldig bra ut (det er i sakte film å sette pris på antall bilder), men som vanligvis er normalt i denne typen nyheter, inntil vi har bevist det, kan vi ikke trekke konklusjoner. Hvis resultatet endelig er bra, kan det selvfølgelig være en god metode å dra nytte av skjermer med høye oppdateringsfrekvenser, selv om vi i utgangspunktet antar at det bare vil fungere med nedlastede videoer (forhåpentligvis vil YouTube ta i bruk denne teknologien eller videoer opp til 120 fps).


Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK