OnePlus One er forsinket på grunn av sikkerhetsproblemer

En pluss en Til tross for at det er en av de mest etterlengtede terminalene, forsinker det salget pga problemer av sikkerhet

A er påvist sårbarhet snill OpenSSLPå grunn av dette blir integriteten til brukerdata kompromittert. De som er ansvarlige for operativsystemet CyanogenMod De jobber for å løse dette problemet og dermed være i stand til å lansere et ferdig produkt på markedet med alle slags garantier, ethvert sikkerhetstiltak er virkelig lite.

Bilde - OnePlus One er forsinket på grunn av sikkerhetsproblemer

Flere spørsmål om OnePlus One

Fortsatt Nei du har detaljer om eksakt dato For salg slik at brukere som ventet på det på samme måte valgte andre konkurrerende alternativer som LG G2 eller 3 eller Nexus 5, som har lignende egenskaper.

Et annet problem som er lagt til dette er tapet av tillit i terminalen på grunn av sitt sikkerhetsproblem, selv om det ikke ville være første gang at konkurransen prøver å spre rykter som skader konkurransen.

OnePlus One-funksjoner

  1. Skjermen har en oppløsning på 1080p med dimensjoner på 5,5 tommer.-Stor varighet av batteri med 3100 mAh siden den har en ganske stor skjerm. Kamera baksiden av 13 mpx.- Snapdragon 801 firkjerneprosessor til 2,5 GHz, som har posisjonert seg sterkt i markedet for sin høye kvalitet.-Tilkobling 4G LTE -Hukommelse RAM av 3GB, til en meget konkurransedyktig pris i gratisversjonen: cirka 350 euro.- Android-operativsystem, nærmere bestemt CyanogenMod 11.