OnePlus One tilgjengelig uten invitasjon til mandag

Igjen gode nyheter rundt En pluss en. De ansvarlige for selskapet har kunngjort at OnePlus One vil være tilgjengelig uten invitasjon til mandag starter i dag i anledning Black Friday.

Uten tvil er det en annen god nyhet for de som ennå ikke har klart å gjøre med en OnePlus One-terminal. Selv om muligheten for å kjøpe terminalen uten invitasjon har blitt åpnet ved noen anledninger, står mange brukere igjen uten smarttelefonen.

Dette skjer vanligvis fordi enhetene blir tette på grunn av den høye etterspørselen etter kjøp av terminaler. For alt dette er det fordi OnePlus er bare tilgjengelig på invitasjon siden den har en veldig inneholdt pris for avanserte funksjoner den har.

Pris og tilgjengelighet

OnePlus One er tilgjengelig for salg i dag og i 72 timerDet vil si at kampanjen avsluttes på tirsdag og det vil bare være til mandag når vi kan kjøpe terminalen.

Prisene er som følger:

  1. OnePlus One 16 Gb: 269 ​​euro.
  2. OnePlus One 64 Gb: 299 euro.

Tekniske egenskaper for OnePlus One

OnePlus One har sannsynligvis vært en av phablets som har gitt mest å snakke om før, under og etter å ha blitt markedsført. Den store kraften og den gode prisen har gjort det til en veldig ønsket telefon.

Den har en 5,5-tommers skjerm som har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, prosessor Qualcomm Snapdragon 801, 3 Gb RAM-minne, 16 Gb og 64 Gb intern plass, 3100 mAh batteri og 13 megapiksler bakkamera og 5 megapiksler frontkamera.

Den har 4G / LTE-tilkobling, Wi-Fi a / b / g / n / ac, NFC, GPS med støtte for GLONASS-satellitter, Bluetooth 4.0, Miracast, USB OTG, etc. Som sensorer har vi kompass, akselerometer, gyroskop, nærhetssensor, omgivelseslys sensor, etc.