OnePlus One vil oppdatere til Android L

En pluss en du vil motta en oppgradere til Android L før 2015 som bekreftet av selskapet. Smarttelefonen har CyanogenMod ROM, som nettopp er en av de første som oppdaterte til den nyeste versjonen av Android tilgjengelig.

Både Cyanogen-teamet og produsenten OnePlus har bekreftet at Android L vil være tilgjengelig for smarttelefonen kjent som OnePlus One, det første av dette merket som tilbyr en Stor verdi for prisen.

Bilde - OnePlus One vil oppdatere til Android L

OnePlus One har for tiden CyanogenMod 11, som er basert på Android 4.4 KitKat. Det forventes det CyanogenMod 12 Det er versjonen av den populære ROMen som gjør spranget til Android L. Selvfølgelig vil det ikke gjøre det med forhåndsvisningen, men de vil vente på at Google lanserer den endelige og offisielle versjonen med Android L-støtte.

Som rapportert av Google, vil Android L ankomme i løpet av det siste kvartalet av året, så oppdateringen for OnePlus One kan bli forsinket frem til desember eller til og med tidlig 2015.

Hva er OnePlus One?

OnePlus One er en terminal fra denne kinesiske produsenten som tilbyr utmerket valuta for pengene. Spesielt koster det 294 euro omtrent (399 dollar).

Til tross for at de har fått flere forsinkelser før ankomst til markedet, har merkevaren et godt omdømme og bruker til og med fora konstant og aktivt.

Terminalen tilbyr en stor kraft under Qualcomm Snapdragon 801-firkjerneprosessor på 2,5 GHz og 3Gb RAM. Det kommer heller ikke til kort med Full HD-skjerm, 13-megapiksel kamera eller 4G-tilkobling.

Tabla de contenidos