Uncategorized

OpenBank kommer til Apple Pay

Flere og flere banker blir med i Apple mobile betalingssystem, nå er det på tide OpenBank som når Apple Pay. Dette er Santander nettbankenhet som nå støtter betaling fra iPhone SE og iPhone 6 og utover i tillegg til Apple Watch.

Brukeren vil bare kreve det autoriser betalingen din med Touch ID eller nå med iPhone X og Face ID på nettsteder og applikasjoner som støtter instrumentene til denne banken som betalingsmetode. Et biometrisk signal vil være tilstrekkelig, og du trenger ikke å oppgi bankinformasjon.

Apple Pay Cash kommer til Europa innen kort tid

Apple Pay fortsetter å vokse

Dette betalingsmetode det er veldig trygt, så vel som det også er kjent Samsung betaler , fordi det unngår at brukeren må overlevere kortene eller bankopplysningene sine, og dette reduserer muligheten for phishing-angrep eller tyveri av penger i stor grad.

Inntil nå Apple betaler Det er kompatibelt med La Caixa, ImaginBank bankkort, samt Ticket Restaurant, og fungerer fra iPhone 6 og senere enheter, iPad Pro, femte generasjon iPad, iPad Air 2 og iPad mini 3.

Bilde - OpenBank når Apple Pay

Like måte, brukere har muligheten til å bruke Apple Pay fra nettleseren på hvilken som helst Mac-datamaskin som har blitt utgitt etter 2012 og har versjonen av operativsystemet macOS Sierra. Brukere kan bruke bekreftelsesfunksjonen via Touch ID på mobilen eller fra Apple Watch.

Endelig nå det OpenBank kommer til Apple Pay Brukere kan være roligere siden dataene på kortene deres ikke er registrert verken på mobiltelefonen eller på Apples servere, mens hver transaksjon er autorisert med en dynamisk engangs sikkerhetskode.

Samsung Pay VS Apple Pay

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU