free estadisticas Saltar al contenido

Opera Mini for iOS-oppdateringer med interessante nyheter

abril 28, 2020

Sikkert de fleste av dere velger nettlesing i den nye Firefox, Safari, Google Chrome eller til og med Dual Browser. Men hvis du ennå ikke har prøvd iOS Opera Mini-appen, bør du vite det i noen måneder nå har mottatt svært omfattende oppdateringer som denne siste som vi skal snakke om neste gang.

Det er riktig, Opera Mini for iOS tilbyr nå mange flere funksjoner. I en av de tidligere oppdateringene har nettleserapplikasjonen designet nytt brukergrensesnitt fullstendig, inkludert en QR-kodescanner og implementert datakomprimering, blant andre.

driver mini

nå, Opera Mini Det tilbyr noen banebrytende funksjoner som iOS 9 multitasking-støtte, støtte for 3D Touch-funksjonene på iPhone 6s og iPhone 6s Plus, integrasjon med passordbehandlere og mye mer.

Opera Mini begynner å bli en veldig komplett nettleser

Selv om det er sant at Opera Mini (i det minste på iOS) fortsatt er det ett trinn under gigantene ved nettlesingnylig jobber utviklerne hardt for å tilby brukerne en mye mer fullstendig opplevelse.

Jeg anbefaler faktisk Opera Mini til iPadizate lesere, siden det er et ideelt nettleserapplikasjon for å spare på dataforbruk.

driver mini

Hva er nytt i Opera Mini for iOS-oppdatering

I sin oppdatering til versjon 13.0.0 inneholder Opera Mini følgende funksjoner:

  • Integrasjon med tredjeparts applikasjoner for passordadministrasjon.
  • Synkroniseringstjeneste for å få tilgang til Opera-faner fra andre enheter.
  • Stabilitetsforbedringer og mindre feilrettinger.
  • Full kompatibilitet med Slide Over og Split View-funksjoner i iOS 9 multitasking (iPad Mini 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro).

driver mini

Mer om iPadizate | De beste appene for nettlesing for iPhone og iPad

Hva synes du om Opera Mini iOS-applikasjonen? Har du allerede prøvd det?