free estadisticas Saltar al contenido

Oppdag de fem viktigste essensielle produktivitetsappene

abril 26, 2020

Hvis vi jobber med iOS-enheten vår, er den det viktig for å bruke applikasjoner som virkelig hjelper oss å gjøre jobben vår bedre. I App Store har vi mange applikasjoner som hjelper oss å være mer produktive og avhengig av hvilken type arbeid du vil velge det ene eller det andre.

Vi bringer deg liste over de beste appene fra App Store som vil gjøre deg mer produktiv med din iPhone eller iPad.

Produktivitetsapplikasjoner

Evernote

Hvis du bruker iOS-enheten din til å ta notater, det er ingen bedre app enn Evernote. Apples applikasjoner har blitt oppdatert gjennom årene for å bli et veldig godt verktøy, men det kan være litt kort for mer profesjonell bruk.

Evernote er et program som tar sikte på å erstatte den tradisjonelle bærbare eller bærbare datamaskinen for å forbedre en av egenskapene som gjør dem så uproduktive, mulighet for enkelt å finne gamle notater hvor som helst hvor du er.

den synkronisering mellom alle enheter Det er en annen av Evernotees styrker, det spiller ingen rolle om du skrev den ned fra iPhone, lappen vil være i datamaskinen din synkronisert i øyeblikket.

Calm

Det handler om en av de beste applikasjonene for å meditere som vi kan finne i App Store. Meditasjon er en produktivitets- og ytelsespraksis som veldig få vet om, men de som bruker det, sier at arbeidet deres flyter som aldri før.

Calm fungere som en meditasjonsguide fra din iPhone Og du kan programmere hvor ofte du vil at appen skal varsle deg om å ta en liten pust i bakken. Det vil også hjelpe deg med alle øvelsene, og du kan tilpasse den etter din smak.

Coach.me

Arbeid kan ofte være veldig repeterende og vaner er problemet. Coach.me ble født med det formål vår iPhone kan hjelpe oss med å skape nye vaner for å erstatte de eksisterende. En av styrkene er brukerfellesskapet som deler vanene som du kan laste ned.

Søknaden også vil guide deg til å skape best mulig vaner og vil kontrollere om du oppfyller dem. En perfekt app for å legge en vane til din daglige rutine som er vanskelig å oppnå.

1Pasword

IOS-enheter har sin egen iCloud nøkkelring, det fungerer bra for å fullføre passord automatisk, men ikke for å kunne se dem når som helst. Av den grunn applikasjoner som 1Pasword er avgjørende. Du trenger bare å huske et enkelt passord for å få tilgang til alle passordene du bruker ofte.

Vi lever i en verden der enhver nett eller app ber oss om et passord og disse må ofte oppdateres så ofte. Takket være 1Pasword vil du ikke glemme noen av dem, og du vil kunne få tilgang til passord, kopiere dem eller dele dem veldig enkelt.

Pomodoro-teknikk

Den generelle ideen med Pomodoro-teknikken er å utføre en viss handling med intervaller. Det er vist at du på denne måten får mer oppmerksomhet i det du gjør. Den grunnleggende operasjonen er den av jobb i 25 minutter og hvil 5.

På denne måten du vil være mye mer produktiv at hvis arbeidsperiodene var lengre. Det er en metode som bare skal brukes i jobber som tillater det, ikke bruk den i et møte. Det har blitt vist at fra kontinuerlig arbeidstid reduserer oppmerksomheten din, og den perfekte appen for å skjerpe sansene dine er Be Focused.

Brain.fm

Mange mennesker bruk bakgrunnsmusikk mens du jobberImidlertid sier de fleste studier at ytelsen synker når det er støy eller bakgrunnsmusikk. Hvis du undersøker hvorfor folk spiller bakgrunnsmusikk for å jobbe, er hovedgrunnen til å isolere seg fra andre distraksjoner og unngå å plage deg.

Det er her Brain.fm ble født. bruker en serie melodier og lyder som vil unngå distraksjoner akkurat som musikk, men uten å redusere ytelsen.

Adobe acrobat

Rediger og utfør merknader i en PDF Fra den lille skjermen på en iPhone kan det bli en skikkelig hodepine. Men med apper som Adobe Acrobat, blir det en mye enklere prosess.

kopiert

Den kopierte applikasjonen lar deg administrere utklippstavlen på en veldig enkel, komfortabel og effektiv måte. På en slik måte du kan redigere, kopiere og lime inn tekster, bilder, lenker osv.. Den har en veldig nyttig widget. Det er gratis, men hele versjonen koster € 3,49.

DocuSign

DocuSign er en av disse appene du ikke trenger å laste ned … før du plutselig trenger bruken av arbeidshensyn. Denne appen gir deg muligheten til å laste opp og signere dokumenter på nettet.

dropbox

Hva med Dropbox? En ideell app for filoverføring og synkronisering ved bruk av skylagringstjenester. Designen og det organiserte brukergrensesnittet gjør det til en av de beste produktivitetsappene.

Fantastisk 2

Fantastical 2 er en applikasjon av kalender med dusinvis av funksjoner for å planlegge dine arrangementer, møter og prosjekter. Den er også fullstendig tilpassbar.

iPhone:

iPad:

notability

Notability er den desidert beste appen for ta notater og notater for hånd. Hvis du jobber med et prosjekt relatert til design, tegninger, illustrasjoner, tekster, notater og diagrammer, er det verdt å betale prisen.