Oppdag de offisielle egenskapene til Samsung Galaxy S5 Mini

Bare i går presenterte Samsung 4 low-end-terminaler, men uventet Samsung Galaxy S5 Mini Det har også kommet fram. Vi vet ikke noe om tilgjengelighet og pris, men det ser absolutt bra ut.

På grunn av dens egenskaper, som du kan se nedenfor, kan vi plassere den i et veldig godt utstyrt mellomrom. Hvis det er sant at når vi ikke vet prisen, vet vi ikke om det vil være i stand til å konkurrere sterkt med andre konkurrenter i markedet, men vi kan se hvordan vil ikke bli etterlatt.

Bilde - Oppdag de offisielle egenskapene til Samsung Galaxy S5 Mini

Spesifikasjoner for Samsung Galaxy S5 Mini

dimensjoner : 131,1 x 64,8 x 9,1 millimeter, inneholdt i en vekt på 120 gram.skjerm : 4,5 “HD (720 x 1280) Super AMOLEDprosessor : Quad core 1,4 GhzRAM : 1,5 GBHukommelse : 16 GB internt minne, utvidbart med microSD opptil 64 GB.Kamera : Det vil ha et 8 MP bakkamera med autofokus og LED-blits. Fronten vil være 2,1 MP.sensorer : Den vil inneholde et akselerometer, digitalt kompass, gyroskop, nærhetssensor, Hall, Omgivelseslys, pulsmåler og fingeravtrykssensor.tilkobling : LTE Cat.4, HDSPA og HSUPA. WiFi a / b / g / N, NFC, Bluetooth 4.0, A-GPS + Glonass og infrarød.Batteri : Du vil ha et batteri som vil strekke seg til 2.100 mAh.Android-versjon : Den vil inneholde Android 4.4 (KitKat).Farger : Den vil være tilgjengelig i hvitt, svart, blått og gull, akkurat som sin eldre bror.

I tillegg til alt dette vil det være motstandsdyktig mot vann og støv, det vil ha IP67-sertifisering akkurat som sin eldre bror. I S5 Mini kan vi se modenheten til Samsung og muligheten til å begynne å produsere en Mini som passer, ikke en mellomliggende Galaxy-serie med hypervitamin.

Denne gangen S5 Mini arvet fra sin eldre bror, Galaxy S5, funksjoner som vannmotstand, de fleste av sensorene og til og med fargene. Det er ikke overflødig at Samsung har valgt denne strategien, uten tvil, det er en helt anbefalt mobil hvis du elsker dette selskapet.

Tabla de contenidos