Oppdag den nye Moto G, den beste mellomtoner Android er oppdatert

Inntil Motorola lanserte den som allerede var kjent for alle, Moto GIngen visste egentlig hvordan de skulle definere mellomtoner fordi de alle forble i en kjærlighet og det kan jeg ikke. Takket være samarbeidet med Google, klarte han å produsere en enhet som samlet alle valgurnene for å bli kongen i dette sortimentet.

Nå, 10 måneder senere, har de bestemt seg for å fornye den litt og presentere det på IFA i Berlin. Men… Er det endringer i den nye Moto G som er verdt? Sannheten er at de har lært, og i de følgende linjene vil du se hvordan de har klart å eliminere de fleste manglene ved denne flotte smarttelefonen.

Bilde - Oppdag den nye Moto G, den beste Android-appen er oppdatert

Kjennetegn på Moto G (2014)

  1. skjerm : Vokser opp til 5 tommer og opprettholder HD-oppløsning. For å gjøre dette, vil det bruke et IPS-panel med Gorilla Glass-beskyttelse, og dens tetthet av poeng vil forbli på 294.
  2. Design : Den endrer seg neppe, den har lagt på seg 6 gram og tykkelsen er redusert med en halv millimeter i den tykkeste delen, men det ser ut til at den vil fortsette å være veldig komfortabel med målinger på 70,7 x 141,5 millimeter.
  3. specs : Inni terminalen rommer den den samme prosessoren (Snapdragon 400 4-kjerne på 1,2 GHz), den samme GPU (Adreno 305 ved 450 MHz), og den vil ankomme med 2 070 mAh-batteriet. Denne gangen vil den selvfølgelig ha Android L.
  4. versjoner : Det vil være en 8 GB-versjon og en 16 GB-versjon, selv om begge kommer med samme Gigabyte RAM som før, men vil støtte microSD-kort på opptil 32 GB. Det er ingen spor etter 4G (til tross for at det finnes en variant av det).
  5. Kamera : Uten tvil den mest forventede forbedringen. Kameraet hopper opp til 8 MP med f / 2.0 blenderåpning, og frontkameraet forbedrer også opptil 2 MP.

Til alt dette må vi legge til den klassiske Bluetooth LE og Dual SIM. Det er heller ingen USB 3.0-port som vil forbli i sin forrige versjon. Hvis noe fungerer bedre, ikke berør det, noe som dette har blitt tenkt av designerne på det tidspunktet de fikk en generasjonshopp til terminalen.

Den nye Moto G når markedet for 179 euro i sin 8 GB versjon. Den vil være tilgjengelig fra nå, i dag 5. september kan terminalen fornyes, og hvis det er en andre generasjons Moto G, bedre enn bedre. 4G vil helt sikkert bli lagt i en terminal for mer for litt mer pris, i det minste er den den samme som de har gjort i den første generasjonen av denne fantastiske mobilen.