free estadisticas Saltar al contenido

Oppdag den nye Vevo-appen for iPhone og iPad

abril 27, 2020

Sikkert nå vet du allerede hva Vevo er, men i tilfelle du ikke visste, si at det er en plattform som ble opprettet for en tid tilbake på YouTube, og som har et stort antall rettigheter til å kringkaste videoklipp av mest kjente artister over hele verden i musikkscenen. Vel nå Vevo er utgitt, siden den offisielle applikasjonen nettopp har kommet til App Store for iPhone og iPad.

Innenfor e Vevo-kanalen på YouTube kan du finne en enorm mengde videoklipp av favorittartistene dine, både nye og gamle. Fra en stund til her Vevo har blitt en veldig viktig plattform for å spre musikk over nettverket ved hjelp av YouTube, og nå kan du glede deg over alt innholdet det tilbyr gjennom sin egen applikasjon for iOS-enheter.

Den offisielle Vevo-applikasjonen lander i App Store.

Vevo har nå en ny applikasjon i App Store kompatibel med både iPhone og iPad, gjennom hvilken kan du glede deg over alle musikkvideoene mer individuelt. Så takket være denne applikasjonen vil det ikke lenger være nødvendig å gå til YouTube for å se Vevo-videoer.

Hva tilbyr den nye Vevo-applikasjonen for iOS-enheter?

En av fordelene med å bruke den nye Vevo-applikasjonen på din iPhone eller iPad er det du kan gjøre uten YouTube og få tilgang til innhold mer personlig. På denne måten kan du få mer ut av det, noe som mange brukere vil sette pris på.

Den offisielle Vevo-applikasjonen lander i App Store.

EBlant funksjonene og funksjonene Følgende Vevo-app for iPhone og iPad er følgende:

  • Det kan du Velg favorittartistene dine for å få tilgang til videoklippene dine lettere i delen Featured.
  • Du vil motta varsler når en artist du liker slipper et nytt videoklipp, liveopptreden eller samarbeid.
  • Velg videoer og spillelister som favoritter.
  • Det kan du lag dine egne spillelister med favorittmusikkvideoene dine.
  • Hvis du ser en video du liker, kan du legg den til i en av spillelistene dine allerede opprettet.

Den offisielle Vevo-applikasjonen lander i App Store.

Last ned Vevo til din iPhone eller iPad

Hvis du likte dette programmet, ikke vent lenger og last det ned nå til iPhne eller iPad. Det er helt gratis og tilgjengelig på en rekke språk, inkludert blant annet spansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk og portugisisk.

Til slutt må du vite det Vevo er ikke tilgjengelig over hele verden, men er foreløpig bare tilgjengelig i følgende land: Spania, USA, Mexico, Brasil, Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike, Italia, Irland, Polen, New Zealand og Nederland.