Uncategorized

Oppdag disse GRATIS apper og spill for din iPhone og iPad

I morgen er dagen som er indikert i kalenderen til det teknologiske samfunnet, det vil være grunntonen der nyheter blir presentert for slutten av året. Det kommer tre nye iPhoner og forhåpentligvis noen nyheter som den nye Apple Watch.

I mellomtiden kan du glede deg over applikasjonene og spillene som vi har forberedt på å livne opp ventetiden, de er gratis og de er sånn i noen timer. Ikke gå glipp av muligheten til å ha dem til nullpris på enheten din.

Det kan interessere deg | Er det praktisk for et barn å bli distrahert av en iPad?

11. september Apps & spill

Half Marathon Trainer: 21K Run

Å løpe et halvmaraton krever innsats og dedikasjon. Hvis du har det i bakhodet, kan du prøve å laste ned denne appen utarbeide en treningsplan for å overvinne 21 kilometermerket.

Kilde: App Store

Lær kinesisk enkelt

Det er ingen tvil om at kinesisk er det fasjonable språket, og stort sett et nøkkelspråk for forretningstransaksjoner. Lær det enkelt med dette programmet, Takket være fotografiene dine er det enklere enn noen gang.

Kilde: App Store

Lucid Dreaming & Sleep (vekkerklokke) Hypnose og meditasjon

Hvis du trenger en god alarm og samtidig et fantastisk instrument som hjelper deg meditere og fokusere, bør du se på denne applikasjonen. De sier til og med at med henne sover du mer komfortabelt.

Kilde: App Store

Hemmelig kalkulator – Fake Vault og privat foto

En kalkulator som sparer mer enn operasjoner og beregninger. Den er også en app for beskytt dine spesielle filerDe som du ikke vil bli fratatt helt.

Kilde: App Store

Flight Unlimited Las Vegas – Flight Simulator

Se for deg å fly over denne flotte byen, full av veier og kasinoer som Bellagio. En flygesimulator med flere forskjellige fly å sette deg på kontrollene. Vil du oppleve utrolige sensasjoner?

MuseScore: noter

Den ideelle appen for musikere som ønsker å finne en bestemt poengsum, det er mer enn 700 000 der du kan velge. Også, katalogen er under kontinuerlig fornyelse. Og du kan eksportere dem som en PDF-fil.

Kilde: App Store

Dokumentkonverterer

EN omformer for å bytte fra ett format til et annet Det er et av disse verktøyene du må ha ja eller ja. DOC, HTML, ODT, PDF, RTF, TXT, er noen av formatene du tør å bruke.

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK