Oppdag hva som var i Apples Lucky Bags i 2015 i Japan

Som tradisjonen er, Apple har lansert sin årlige promotering av Bags of Luck eller Lucky Bag i Japan på nytt, som fant sted i dag 2. januar. Brukere av landet med den stigende solen er heldige som kan få tak i en av disse posene som de fra Cupertino gjør tilgjengelig som en feiring av det nye året, selv om deres begrensede antall og den som ønsker å få en, må stå i kø lenge. Vil du vite hva de inneholdt i år?

Som om lanseringen av en ny iPhone var, mange japanske brukere sto i kø på døren til Apple Store for å skaffe en av 2015 Lucky Bags. Disse heldige posene har en fast pris, men blant dem kan de heldigste til og med finne en MacBook Air, en iPad Air 2 eller en iPod Touch, blant mange andre ting.

eple-lucky-bag-japan-2015-2

Denne gangen, Apples Lucky Bags ble priset til 36.000 yen, som har vært omtrent $ 300. For de som ikke kjenner denne tradisjonen, må det sies at når du kjøper en av disse posene, er innholdet ukjent, men selskapet sørger for at det som er inni er produkter som i det minste er verdt pengene vi har betalt for det.

Hva finnes i Lucky Bags of Japan i 2015?

Fra den japanske Apple-bloggen Makotara kommenterer de at det var fire forskjellige typer Lucky Bag i 2015. Alle heldige vesker inkluderte en Apple TV, PowerBeats 2 trådløse hodetelefoner, en Mophie Juice Pack ladestasjon og en Incase ICON Slim ryggsekk.

Selvfølgelig har det vært andre brukere som har hatt stor glede av disse heldige vesker, siden som vi har sagt før, noen av disse Lucky Bug har produkter som langt overstiger verdien investert i den. For eksempel, noen har fått en 11-tommers MacBook Air med en 128 GB harddisk, i tillegg til en Air Jacket-veske, PowerBeats 2-hodetelefoner, en begrenset utgave av Mophie Juice Pack Powerstation, en Apple TV og selvfølgelig Incase ICON Slim-ryggsekken der alt var gjemt.

På den andre siden, Andre Lucky Bags hadde en 16 GB kapasitet iPad Air 2 eller en iPad Mini 3 inni, ledsaget av Incase-ryggsekken, en Ultimate Ears Boom Bluetooth-høyttaler, en Apple TV, Mophie Juice Pack og PowerBeats 2-hodetelefoner.

Til slutt må det sies at disse posene med stort verdiinnhold var ganske begrensede og resten hadde en pakke som heller ikke var dårlig. De aller fleste hadde et iTunes-gavekort (i noen tilfeller til en verdi av $ 400), en 16 GB iPod Touch og resten av tilbehøret som er felles for de forrige., som Incase-ryggsekken, Mophie Juice Pack ladestasjon, PowerBeats 2-hodetelefoner og Apple TV.

Apple Lucky Bag, en tradisjon som bare feires i Japan

Arrangementet varer bare en dag, i dette tilfellet feires det i dag, og kunder kan bare kjøpe en Lucky Bag per person. Retur aksepteres heller ikke med mindre produktet som kom inn er mangelfull.

Dessverre for en stor del av brukere over hele verden, tradisjonen med Lucky Bags blir bare feiret i Japan, mens resten av landene vi må nøye oss med å se hvert år hva de inneholder inne.

eple-lucky-bag-japan-2015-3

Selvfølgelig Hvis Cupertino-guttene bestemmer seg for å utvide tradisjonen med Lucky Bags til andre land i verden, ville det være mange brukere som vil stå i kø i lange timer å kunne få tak i en av dem.

Og du, ville du kjøpt en Lucky Bag hvis Apple lanserte kampanjen i vårt land? Hva synes du om denne typen kampanjer?