Uncategorized

Oppdag hvilke som er GRATIS apper og spill bare i dag

Vi starter en ny uke med tid og tidsendring. Men selv om vinteren nærmer seg og dagene blir kortere, er det ingen grunn til å være trist. Uken kommer med nye gratisapper som du kan glede deg over som aldri før.

Bortsett fra å være variert, har dette forslaget en bestemt varighet. Av denne grunn er det best å laste ned dem så snart som mulig, vi vet ikke når kampanjene utløper og de kommer tilbake til vanlig pris. Ikke la det være igjen for senere, og gjør det nå.

Det kan interessere deg | Helix Jump, non-stop-spillet for iPhone og iPad

Gratis apper og spill fra 29. oktober

Levende planet

En av disse viktige appene hvis du liker å fotografere og også har kunstneriske bekymringer. Med henne Du kan ta sfæriske bilder, et alternativ som ikke finnes i mange tradisjonelle apper. I dag er dagen for å ha den gratis.

Kilde: App Store

Artful Pro

Nå går vi sammen med en av de fengslende redaksjonene, hans 60 forskjellige filtre kommer ikke til å forlate deg uten valg. Utforsk mulighetene som tilbys av denne allsidige appen.

VPN-VPN Master Raster VPN

Du risikerer ikke det når du kobler deg til det offentlige nettverket til for eksempel et kjøpesenter. En VPN er det nødvendige verktøyet for å beskytte forbindelsen og dataene dine. Prøv denne, og du forteller oss allerede. Det er gratis bare i noen timer.

Street Dunk 3 × 3

Street basketball turneringer, utforme en god strategi og bli mesteren av de vanskeligste banene i byen. Et av disse spillene som begeistrer selv om du ikke er en kurvelsker, bare i dag kan du glede deg over den gratis.

Perfekt

Kanskje er du lei av Safari, kanskje trenger du et alternativ til det, og det er en effektiv rask nettleser. Prøv Perfect, det kan skryte av enkelhet og hastighet.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK