Oppdag hvordan du går tilbake til iOS 10 og avinstallerer iOS 11

Hvis du er med iOS 11, men den ikke helt har overbevist deg om å la den ligge på hovedterminalen, ikke bekymre deg. I denne artikkelen vil vi minne deg på det hvordan kan du bli kvitt den siste oppdateringen Apple i tilfeller hvor du trenger å gjøre det av en eller annen grunn. Det er riktignok viktig å huske at det ikke er noe så enkelt som en OTA-oppdatering, og at du ikke vil kunne beholde informasjonen din, med mindre du har en sikkerhetskopi som er kompatibel med forrige versjon.

Sannheten er at med den mengden nyheter som iOS 11 bringer oss, er det ikke noe så sjeldent at noe svikter oss de første dagene. Men hvis du ikke vil vente på at en løsning blir publisert, eller hvis du trenger at enheten din alltid skal fungere 100%, du vil alltid ha “nedgradering”. I det minste, til Apple bestemmer seg for å slutte å sertifisere den forrige versjonen av iOS, noe som det ikke skal være mye for, selv om vi vil prøve å varsle deg som alltid.

Hvis du savner iOS 10, er her en liten tutorial for å gå tilbake

For å starte prosessen, må du ha iTunes installert på din Mac eller PC, siden dette vil være ansvarlig for å utføre prosessen. I tillegg må du laste ned .ipsw-filen som inneholder den siste stabile versjonen av iOS 10, noe du kan gjøre herfra. Når du har alt klart, er det på tide å starte. Igjen, vi minner deg om det du kan ikke være i stand til å gjenopprette filene dine hvis den siste sikkerhetskopien din er fra iOS 11.

Helt klar? Deretter er det bare å koble enheten din til iTunes på Mac eller PC med en USB-kabel. Nå, på siden til din iPhone eller iPad, må du klikke på Gjenopprett-alternativet mens du trykker på OPTION (Mac) eller SHIFT (PC) -knappen, avhengig av hvilken plattform du er på. En skjerm for valg av fil skal vises der du må velge iOS 10 ipsw-filen, som du tidligere har lastet ned. Etter dette må du bare vente til prosessen er ferdig, og har du iPhone eller iPad igjen i iOS 10.

Hvor lenge vil du vare i iOS 10? Kommer du tilbake til iOS 11 snart?