Uncategorized

Oppdag iPhone- og iPad-applikasjoner med Hjemmeskjerm

Hvem andre og hvem mindre, alle som har en iOS-enhet (inkludert meg selv), enten det er en iPhone eller en iPad, har noen gang søkt på nettet eller bla gjennom App Store etter nye applikasjoner eller spill å spille. I dag snakker vi om Homescreen, et program som du kan oppdage nye applikasjoner på en veldig enkel måte.

Hos iPadizate tar vi vanligvis sammen samlinger, som denne der vi viser deg noen av de beste forretningsappene du kan finne for iPad. Men det må man erkjenne applikasjoner som Homescreen kan være veldig nyttige, siden du kan se hvilke applikasjoner som brukes av andre brukere.

Homescreen, et program for å oppdage iPhone- og iPad-applikasjoner.

Når vi oppdager en ny applikasjon eller et spill som kan interessere oss, må vi installere det for å teste det nøye, se om vi liker det og sjekke driften, et trinn som ikke betyr så mye om det er gratis å laste ned. Men Noen ganger kan det ta lang tid å søke, der det blir satt pris på eksistensen av apper som Homescreen som du vil spare mye tid på.

I Homescreen kan du se og vise hovedskjermen på iPhone eller iPad

Homescreen er et program som gir brukeren muligheten til oppdage andre applikasjoner som andre mennesker har installert på iPhone eller iPad, og som de bruker i hverdagen. En av fordelene med Homescreen er at hvis disse applikasjonene er der, skyldes det at de allerede har passert filteret til eieren av enheten det gjelder for å sjekke om det fungerer bra og om det er verdt å ha installert.

Homescreen, et program for å oppdage iPhone- og iPad-applikasjoner.

Operasjonen av Homescreen er veldig enkel. Når du har lastet ned applikasjonen på iPhone eller iPad Du vil motta en invitasjon om å dele et skjermbilde av startskjermen, et tidligere trinn for å kunne se skjermdumpene til andre Homescreen-brukere.

Skjermdumpen gjøres på vanlig måte. I tilfelle du ikke vet hvordan du gjør det, kan du si at det eneste du trenger å gjøre er å plassere deg selv på skjermen du vil fange og trykk på av / på-knappen og hjemme-knappen samtidig. Du vil se hvordan skjermen lyser hvitt, og du vil høre kamerastøy hvis du har aktivert lyd.

Homescreen, et program for å oppdage iPhone- og iPad-applikasjoner.

Til slutt, for å dele skjermdumpen på Homescreen, Den vil be om din tillatelse slik at den kan bruke dataene fra Twitter-kontoen din. Dette alternativet kan også aktiveres fra Innstillinger – Twitter – Hjemmeskjerm.

Når du har alt konfigurert, kan du få tilgang til hundrevis av skjermbilder av andre brukere for å se hvilke applikasjoner som er installert. En av de store fordelene som Homescreen har, er også den Hvis du liker en applikasjon ved å klikke på den, kan du få informasjon om den og prisen den har, så vel som lignende apper som andre brukere har installert og til og med en direkte lenke for å laste dem ned.

Last ned Homescreen nå på din iPhone eller iPad

Homescreen tilbyr en noe annerledes, veldig original og enkel måte å finne nye applikasjoner på, eller ikke så nye, som er en del av iPhone og iPad til andre brukere over hele verden. Det beste av Homescreen som er helt gratis.

For å kunne bruke Homescreen trenger du en iPhone, iPad eller iPod Touch med iOS 7.1 eller en nyere versjon. Visste du allerede dette programmet? Hva med?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK