Oppdag linjesamtale, den nye linjetjenesten og få 100 gratis anropskreditter

Line Call, en ny samtale-tjeneste som gjør det mulig å ringe til fasttelefoner og mobiler rundt om i verden

Line, den japanske direktemeldingstjenesten, fortsetter å vokse ustoppelig over hele verden. I vårt land har det et stort antall brukere, siden det er et veldig godt alternativ til andre applikasjoner som WhatsApp, og i tillegg har det et stort utvalg av applikasjoner og ekstra tjenester. Blant de mest fremragende funksjonene i appen er gratis VoIP-anrop, men utviklerne har ønsket å gå et skritt videre og har lansert Line Call, en ny ringe-tjeneste som vi kan ringe alle telefoner i verden og ikke bare brukere av appen.

Den gratis taleoppringningstjenesten er tilgjengelig på linje siden oktober 2011. Denne tjenesten lar brukerne kommunisere med samtaler stemme uten kostnad og med god kvalitet. Seinere, i september 2013 ankom gratis videosamtaletjeneste også blant brukere, noe som ble mottatt med åpne armer.

line-call-2

Men nå fra selskapet de presenterer oss for en ny tjeneste som heter Line Call som kommer med intensjonen om å revolusjonere verdenen for direktemeldinger og taleanrop. Denne nye tjenesten Lar deg opptre VoIP-anrop til en vanlig telefonlinje og nåværende, det vil si at den lar oss ringe hvilken som helst telefon, enten det er fasttelefon eller mobil.

Line Call tilbyr samtaler av høy kvalitet til veldig lave priser

Det skal bemerkes at de kan gjøres både nasjonale og internasjonale samtaler, så det kan være et veldig godt alternativ for de som har familie eller venner i utlandet. I motsetning til VoIP-anrop mellom brukere av appen, er Line Call ikke gratis, og vi må selv betale for samtalene prisen er veldig billig, spesielt hvis vi sammenligner det med prisene til de tradisjonelle telefonoperatørene, spesielt når det gjelder internasjonale samtaler.

For å bruke linjesamtale må vi ha kreditter for å kunne ringe disse. Studiepoengene tilsvarer antall minutter vi kan snakke, Selv om dette varierer avhengig av hvor du ringer. For eksempel, hvis vi er i Spania og ringer et nasjonalt anrop, med 100 studiepoeng vil vi ha 50 minutter å ringe et fast nummer og 11 minutter til et mobilnummer. Du finner alle prisene for den nye tjenesten på denne lenken.

line-call-tariff

For øyeblikket må det sies det Line Call er bare tilgjengelig for Android-enheter men veldig snart lander den inn iOS og i versjonen for datamaskin.

Få 100 gratis samtalekreditter

Som vi sa for noen øyeblikk siden, trenger Line Call kreditter for å kunne ringe, Fra iPadizate ønsker vi å gi deg 100 studiepoeng på samtaler for å bruke tjenesten. Det er veldig enkelt å få dem, det må du bare gjøre skann QR-koden som vises under disse linjene og legger til den offisielle kontoen som en venn Linjehendelser. Når du er lagt til som en venn, trenger du bare å skrive ordet LINJE (uten anførselstegn) og Det er det, du vil automatisk få de 100 studiepoengene til å ringe hvem du vil.

lineeventos

På den andre siden, Hvis du ikke har en QR-kodeleser eller du ikke vet hvordan du bruker det, vi kan få dem ved å gå inn på denne lenken, der vi kan laste ned applikasjonen for forskjellige plattformer. Når den er installert på enheten vår, må vi bare gå til delen Offisielle kontoer, legge til Line Eventos som en venn og skrive “LINE” for automatisk å få 100 gratis kreditter.

Endelig kan vi bare si det Denne kampanjen vil være tilgjengelig til 28. april så hvis du er interessert i å få disse studiepoengene, ikke gå glipp av det.