contadores Saltar al contenido

Oppdag og samhandle med stedene rundt deg med Facebook

Nytt grensesnitt for Facebook-arrangementer

Sosiale nettverk fortsetter å prøve å nå alle aspekter av vårt daglige livPå den ene siden for å forbedre livene våre generelt, og på den andre, å tilby reklame som er nærmere vår smak og hobby. De hjelper oss å holde kontakten med familie, venner og kolleger; Dette er imidlertid ikke lenger hovedmålet for disse.

Bare se på hvordan Facebook, målestokken i sektoren verden over, fortsetter å diversifisere aktivitetene. Som jeg sa tidligere, det handler ikke lenger bare om å koble mennesker, men også å koble folk til andre tjenester, og selvfølgelig for å kontrollere den forbindelsen.

Oppdag steder nå med Facebook

Nytt grensesnitt for steder på Facebook

I dette tilfellet, og som antydet av Actualidad iPhone, har selskapet kunngjort en kommende oppdatering av appen sin for mobile enheter, som i den reneste stilen til Google Maps vi vil kunne kjenne til forskjellige steder i nærheten. På denne måten slipper vi å forlate appen for å bestemme hvor vi skal bo neste gang.

I tillegg, ** vil vi kunne kontakte direkte med stedet vi har valgt ++, og til og med, avhengig av det, vil vi kunne bestille mat hjemme, og kjøpe billetter til forskjellige show. Selvfølgelig vil dette systemet være basert på brukernes egne anbefalinger for å hjelpe oss med å velge det beste stedet for hver anledning raskere.

Tilgjengeligheten til den nye oppdateringen

Som nesten alle de nye tjenestene som kommer til oss fra USA, den nye oppdateringen vil komme på en faset måte som bare starter i samme opprinnelsesland, for senere å nå andre regioner over tid. Jeg håper det ikke er for mye, å kunne begynne å glede seg over disse nye funksjonene så snart som mulig.

Egentlig er det vanskelig å definere riktig balanse mellom privatliv og komfort. Det er et komplisert spørsmål som smak og behov for hver enkelt råder. Facebook er kjent for å bruke brukerne sine data til kontroversielle formål. Men, Funksjoner som den som er omtalt i denne artikkelen lærer oss at det kanskje er verdt å gi deg litt tilgang til livene våre..