Oppdag Samsung Gear S, et autonomt smartur

Samsung har presentert en ny smartwatch for å legge til sin spesielle samling, the Gear S. Uten tvil ser vi på IFA noen veldig interessante enheter. I morges kunne vi se ASUS ZenWatch, en klokke som møter, men som ikke skiller seg ut for noe interessant.

Både Samsung Gear S og Sony Smartwatch 3 har imidlertid spesielt vakt oppmerksomheten for to forskjellige ting. På den ene siden har de fra Sony valgt å inkludere GPS i smarturet med mer enn åpenbare bruksområder for idrettsutøvere, og på den andre siden er det Samsung, koreanerne har valgt å produsere en helt autonom enhet som igjen har GPS, uten tvil den perfekte bærbare, selv om du må vente med å se prisen.

I tillegg til å få frem Note Edge og Note 4, har den forpliktet seg sterkt til å bæres med denne interessante enheten som er i stand til å jobbe med et SIM-kort og ikke i det hele tatt er avhengig av at en smarttelefon skal fungere, noe som gir oss muligheten til ta uansett hvor vi går, bare se på klokken vår.

Bilde - Oppdag Samsung Gear S, et autonomt smartur

Funksjoner på Samsung Gear S

  1. skjerm 2-tommers Super AMOLED.
  2. Akselerometer, gyroskop, barometer, kompass og til og med hjertesensor.
  3. 300 mAh batteri som lover 2 dager med autonomi

Alt dette inngår i en vekt på 67 gram. Det kan virke dumt å ha et bærbart som dette, men fordelene er mer enn tydelig, og det har til og med en QWERTY-tastatur på fullskjerm som lar oss kommunisere gjennom de forskjellige applikasjonene som har støtte for ditt mobile operativsystem.

For øyeblikket er det ingen pris eller bekreftede datoer, men glem Android Wear, det vil ha operasjonssystemet Tizen for å forbedre sine autonome evner, det kan virke som et skritt tilbake, men Samsung går gradvis videre og hvis det ikke er i stand til å velge Tizen kanskje på smarttelefonen vil det gjøre det i en annen teknologi som kan dukke opp i fremtiden, smartwatch.

Tabla de contenidos