Oppdag spesifikasjonene til Samsung Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 og Galaxy Star 2

Samsung har nettopp kunngjort ombygging av sitt utvalg av tilgang til Android-markedet. Utvilsomt gir dette året oss interessante terminaler, selv om vi har sett en god titt på hvordan 512 MB RAM dominerer i terminaler som vil inkludere KitKat som standard.

Inngangssortimentet er preget av den klassiske Galaxy Star 2, Galaxy Young 2 eller den fjerde versjonen av Galaxy Ace, en av stjernesterminalene for å være operatørkjøtt og å kunne få det til en god pris. For meg personlig, de har ingen plass i et marked som stort sett overstiger den store Moto G eller det kan til og med overgå, uten lidelse, den anerkjente Moto E. Uansett, for elskere av den lave enden av Samsung, er det gode nyheter fordi LTE-versjonen av Ace avslører noen interessante ting å begynne å glede seg over akseptable ytelser.

Uten videre, la oss gå og se på specs av de nye terminalene som selskapet selv har presentert.

Bilde - Oppdag spesifikasjonene til Samsung Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 og Galaxy Star 2

Spesifikasjoner for Samsung Galaxy Ace 4

skjerm : 4 “WVGA TFTprosessor : Vi vil skille mellom to versjoner, LTE-versjonen vil inneholde en 1,2 GHz Dual-Core og 3G-versjonen vil komme med en hastighet på 1 GHz.RAM : I likhet med prosessoren vil den ha 1 GB for LTE-versjonen og bare 512 MB for 3G-versjonen.Hukommelse : Det vil gi 4 GB internt minne og kan utvides med microSD opp til 64 GB.Kamera : Det vil bringe et 5MP bakkamera med Flash og et VGA-frontkamera.sensorer : Den vil inneholde et akselerometer.tilkobling : Den vil ha Bluetooth 4.0, WiFi b / g / n og WiFi Direct. I tillegg vil du glede deg over LTE i en av versjonene.Batteri : Versjonen med LTE vil forlenge opp til 1 800 mAh og vil forbli på 1500 mAh for versjonen med 3G.Android-versjon : Den vil inneholde Android 4.4 (KitKat).Farger : Den vil være tilgjengelig i en slags mørkegrå og også i hvitt.

Vi kan se hvordan versjon med LTE vil avansere litt og den vil konkurrere direkte med Moto E. Hvis den koster rundt 100 euro, vil dette være mobilen som Samsung vil bruke for å konkurrere med den lille, sprutsikre terminalen.

Bilde - Oppdag spesifikasjonene til Samsung Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 og Galaxy Star 2

Samsung Galaxy Young 2 spesifikasjoner

skjerm : 3,5 “HGVA TFT-skjerm.prosessor : 1 GHz enkeltkjerneprosessor.RAM : Den vil ha 512 MB RAM.Internt minne : Den vil inneholde 4 GB internt minne som kan utvides til 32 GB med en microSD.Kamera : 3 MP FF bak.sensorer : Den har et akselerometer.tilkobling : Det vil bringe Bluetooth 4.0, WiFi b / g / n, HDSPA +, GSM, GPRS og EDGE som vanlig.Batteri : Den vil holde seg på 1300 mAh.Android-versjon : Den vil inneholde Android 4.4 (KitKat).Farger : Den vil være tilgjengelig i hvitt og også i samme grå som den ombygde Galaxy ACE.

I Young 2 kan vi se hvordan ting endres, mange av funksjonene blir redusert og det vil bli en terminal for de mindre krevende, enkelt kan erstattes av Star 2, veldig like i egenskaper.

Bilde - Oppdag spesifikasjonene til Samsung Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 og Galaxy Star 2

Samsung Galaxy Star 2 spesifikasjoner

skjerm : 3,5 “HGVA TFT-skjerm.prosessor : 1 GHz enkeltkjerneprosessor.RAM : Den vil ha 512 MB RAM.Internt minne : Den vil inneholde 4 GB internt minne som kan utvides til 32 GB med en microSD.Kamera : 2 MP FF bak.sensorer : Den har et akselerometer.tilkobling : Det vil bringe Bluetooth 4.0, WiFi b / g / n og GSM.Batteri : Den vil holde seg på 1300 mAh.Android-versjon : Den vil inneholde Android 4.4 (KitKat).Farger : Den vil være tilgjengelig i hvitt og også i samme grå som de to andre terminalene.

Hvis du vil ha en helt grunnleggende Android-terminal, kan Star 2 komme til deg, men ikke forvent noe rart. Vi tror at for en pris på 50 euro, kan du finne terminaler fra merker som begynner med mye mer interessante funksjoner. Selvfølgelig, en ny dual-core MediaTek-prosessor og 1 GB RAM vil fungere bedre på denne nye dingsen fra Samsung. Hvilken av de 3 beholder du?

Tabla de contenidos