Uncategorized

Oppdater Honor 8X til Android 9 Pie, betatilgang nå tilgjengelig

Honor har nettopp kunngjort at en av de nyeste terminalene allerede har beta-tilgang for Android 9 Pie. Hvis du har en Ære 8X Du bør vite at du kan prøve den nyeste versjonen av Android før noen andre. Selskapet har nettopp gitt ut beta-tilgang for alle brukere av en Ære 8X. Oppdatering er enkelt, og du trenger ikke en datamaskin eller utføre veldig kompliserte prosesser. Følg trinnene som vi indikerer at du vil kunne motta beta-oppdateringen som om det var en normal OTA. Du trenger bare en Honor 8X og Huawei-applikasjonen som heter ‘Beta’. Bare med dette kan du vente til Android Pie OTA på enheten din.

Honor 8X er en av de nyeste enhetene utgitt av Honor. For øyeblikket kan den kjøpes i Spania og har et veldig godt forhold mellom kvalitet og pris. Det er en av de mest anbefalte telefonene hvis du vil ha en stor skjerm og førsteklasses design. Hvis du har det, eller tenker å kjøpe det, har vi i dag veldig gode nyheter for deg.


Alle funksjonene i Motorola Moto G7 Play er filtrert


Slik oppdaterer du Honor 8X til Android 9 Pie før noen andre

Betaversjonene slipper de Huawei og ære De er vanligvis veldig stabile, så det er en god sjanse for at du ikke får problemer når du bruker denne versjonen i det daglige. Selvfølgelig tilbys disse programmene slik at betatesters rapporter feilene de finner, på denne måten vil de bli løst før og den stabile versjonen kan distribueres mye tidligere.

Å prøve Android 9 Pie på din Honor 8X du trenger bare å laste ned Huawei ‘Beta’-applikasjonen. Du kan gjøre det fra denne lenken og følge trinnene for å komme inn i beta-programmet. Applikasjonen ber om dataene dine og enhetene dine. Etter dette kan du vente på OTA med Android 9 Pie. Det vil ikke komme øyeblikkelig, som Honor-teamet først studere noen av dataene dine, for eksempel beliggenhet eller enheten du har.

Når hele prosessen er fullført kan du gjøre det vent rolig på at OTA skal teste Android 9 Pie. Vi vet ikke hvor lang tid det kan ta, ettersom hvert marked er et mysterium. Vi anbefaler at du er tålmodig, da de ikke alltid ønsker alle forespørsler samtidig. Det som er nesten sikkert er at du kan ha Android 9 Pie på Honor 8X før noen andre takket være dette beta-programmet.


Offisiell liste over Nokia-mobiler som vil oppdatere til Android 9 Pie


Kilde | Ære

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU