free estadisticas Saltar al contenido

Oppdateringer av Skype-apper med store endringer på iPad

abril 27, 2020

I juni i fjor ble Skype oppdatert for iPhone og Apple Watch med betydelige forbedringer, og nå har applikasjonen nettopp fått en ny oppdatering til versjon 6.0 for å gjennomgå en fullstendig fornyelse. Appen har blitt oppdatert for alle iOS-enheter, men utvilsomt hvor endringene er mest bemerkelsesverdige, er i iPad-versjonen.

Skype er et av de eldste direktemeldingsapplikasjonene som gjør det mulig å ringe VoIP-anrop som ikke har vært eid av Microsoft på lenge. Skype er en tjeneste som ypperlige av gratis og betalte samtaler over Internett, og det har vært med oss ​​i mange år og gjør det mulig for oss å kommunisere med mennesker fra hvor som helst i verden på en veldig enkel og høy kvalitet.

Skype mottar en oppdatering på iOS.

Imidlertid må det erkjennes at iOS-versjonen av Skype ikke skiller seg ut for å være en god tilpasning av skrivebordsversjonen. Litt etter litt blir de selvfølgelig bedre og med den siste oppdateringen til versjon 6.0 har de gjort store fremskritt introduserer viktige forbedringer og en totalrenovering av designen.

Skype for iOS fornyer designet i den nye versjonen 6.0

Hvis du har Skype på iPhone eller iPad, har du sikkert allerede mottatt varselet i App Store for å oppdatere applikasjonen. Hvis du allerede har oppdatert det, vil du se hvordan designet som lanserer Skype på iOS er helt nytt og har et mye mer attraktivt grensesnitt og enkel å bruke.

Både iPhone- og iPad-versjonene har fått den samme oppdateringen og begge har en ny design av applikasjonen for å gjøre den mer intuitiv og enkel å bruke. Men det nye grensesnittet som er laget spesielt for iPad, er det som tiltrekker mest oppmerksomhet.

Skype mottar en oppdatering på iOS.

Det må sies at navigasjonen i Skype-applikasjonen er betydelig forbedret i den nye versjonen 6.0, i tillegg til at den er forenklet for å gjøre det mye enklere å bruke. På den annen side er flere nye funksjoner lagt til, som f.eks muligheten til å dele plasseringen, nye større animerte uttrykksikoners eller muligheten for å motta bilder raskere, blant annet.

Last ned Skype-appen for iPad og iPhone her

Hvis du ikke har Skype på iOS-enheten din ennå, inviterer vi deg til å laste den ned gratis herfra, siden nå, takket være den nye designen, er den mye enklere og mer intuitiv å bruke. Skype har to separate versjoner for iPhone og iPad, så lar vi deg de to alternativene for deg å laste ned det du trenger.

Last ned Skype for iPad.

Last ned Skype for iPhone, versjon med støtte for Apple Watch

Hva synes du om nyhetene om Skype-appen for iPhone og iPad?