contadores Saltar al contenido

Oppdatert: Dårlige nyheter, Pokémon GO kommer ikke til Apple Watch

Pokémon GO

OPPGRADERING: Niantic Labs, fra det offisielle Twitter for spillet, har bekreftet at Pokémon GO-porten for Apple Watch fortsatt er i utvikling.

Det var for noen måneder siden, da Pokémon GO-fenomenet overtok alle plattformer med sitt, første, uimotståelige spillsystem, der den virkelige verden ble din lekeplass. Alle kom for å laste ned denne appen på et tidspunkt, om bare for å ta en titt.

Og er at ingen som hadde spilt Pokémon i det siste kunne motstå gjenopplev de morsomme tidene vi brukte på å turnere kartet over Kanto-regionen i sin første generasjon. Nostalgieeffekten ville imidlertid ikke vare lenge, og litt etter litt ser vi hvordan den feberen til Pokémon GO forsvinner.

Utviklingen av Pokemon GO for Apple Watch er stoppet

Pokémon Go på Apple Watch

Som jeg sa, etterspørselen etter spillet minsker hver måned Hva skjer, til tross for at Niantic ikke slutter å prøve å gjøre dette spillet til noe virkelig vanedannende med hver oppdatering. Av denne grunn påvirkes utviklingen, spesielt med tanke på planene om å lage en port for Apple Watch.

Etter å ha kunngjort den i september-keynote sammen med andre gode nyheter som iPhone 7, i dag, har kilder fra 9to5Mac og den offisielle Pokémon GO-støtten selv bekreftet at utviklingen av Apple Watch-versjonen er stoppet. Avgjørelsen ville blitt tatt på grunnlag av lav etterspørsel, slik at de avslører muligheten for å starte utviklingen på nytt hvis tilstrekkelig etterspørsel dukker opp igjen.

Pokémon GO er ikke så vanedannende som det opprinnelig virket

Denne dårlige nyheten, har overrasket mange brukere av spillet. Personlig synes jeg imidlertid det var noe forutsigbart, i det minste fra mitt synspunkt. Jeg har spilt spillet selv i begynnelsen, og selv om jeg har lastet ned det noen ganger, har det ikke virkelig hektet meg.

Jeg kan forstå at mange spillere har funnet det perfekte spillet i Pokémon GO, men jeg tror det blir klart at de ikke er nok til at Niantic fortsetter å jobbe med prosjekter som denne porten for Apple Watch. Og sannheten er det Jeg synes det er synd.

Og du, spiller du fortsatt Pokémon GO?