contadores Skip to content

Oppgradering til iOS 8.1.1 vil gi 500 MB plass tilbake til din iPad eller iPhone

ios 8.1.1 plass

Den nye oppdateringen iOS 8.1.1 og dens fordeler og “ulemper”

Vi vet at den nye tilgjengelige plassen ikke er i nærheten av hovedgrunnen til å oppgradere til den siste iOS-oppdateringen, 8.1.1, som faktisk kom ut i går, men er minst en grunn til at du ikke kan bli. uten å oppdatere enheten din.

Ja, vi er også klar over flere problemer som iOS 8.1. det ga brukere i begynnelsen, men sannheten er at Apple har vært i stand til å svare i tide og rette dem opp. Hvis du uansett er bekymret i denne forbindelse, tilbyr vi deg inntrykkene våre om den nyeste versjonen av iOS, som inkluderer i utgangspunktet noen små forbedringer og overlegen ytelse på enheter som iPhone 4S eller iPad 2, de nyeste Apple-enhetene som støtter iOS 8.

update-ios-8-1-1-kapasitet-1

Med den nye oppdateringen forbedrer også batteriets levetid, som nå ikke går så lett ut og gir mye mer av seg selv, som oversetter til mer tid til å spille, å ta bilder, til å kommunisere osv., uten å være klar over laderen. Likeledes noen problemer med utvidelsesorganisasjonen, at hvis du varierte det, ble det ikke lagret, og neste gang du åpnet det, var det i opprinnelig tilstand. På den annen side, tidligere det var noen problemer i iCloud Drive, som ikke fungerte. Nå har de også blitt perfekt løst.

Selv om det som stopper deg akkurat nå for å gjøre et hopp til den siste versjonen av SO av Cupertino-selskapet ikke kan ha jailbreakI iPadizate samler vi i en artikkel om hvilken tilstand Pangu jailbreak for iOS 8.1.1 for tiden er i. Vi inviterer deg til å lese den, selv om vi forventer at Pangu foreløpig ikke er mulig å bruke det.

En oppdatering som returnerer lagringsplass

Sannheten er at selskapet Det har blitt kritisert mye for å ha solgt enheter med kapasitet på 8 GB og 16 GB og bedt brukere om en betydelig plass når det gjelder oppdatering til de nye versjonene. Av den grunn ser det ut til at selskapet har bestemt seg for å tilby brukere av den nyeste versjonen av sitt mobile OS en ekstra plass på 500 MB, som selv i noen tilfeller ser det ut til at tallet kan være høyere.

IPhonehacks-teamet bestemte seg for å sjekke det med egne øyne, og det vi nevnte her er faktisk sant, rapporterer de:

“Etter å ha hørt om det fra flere lesere i går kveld, prøvde jeg et par iPad-er som jeg eier, og i begge tilfeller etter å ha oppdatert den tilgjengelige lagringsplassen, vokste den betydelig. IPad Mini 3 min gikk fra 7,5 GB til 7,9 GB gratis. IPad Air 2 min gikk fra 40,9 GB til 42,8 GB ”.

update-ios-8-1-1-kapasitet-2

iPad Mini 3, den siste oppdateringen til Cupertino-selskapets minste nettbrett

Det er tydelig at på enheter med høy kapasitet, for eksempel de med 64 GB eller 128 GB plass, kan de ekstra 500 MB være en bagatell, men Vi er sikre på at mer enn en leser av oss vil sette pris på den ekstra plassen.

Har du allerede oppdatert til iOS 8.1.1? Merket du at ledig lagringsplass økte? Fortell oss i kommentarene!