Uncategorized

Opplæring: Å legge undertekster på videoen din er så enkelt

I dag skal vi lære deg hvordan lage undertekster på den raskeste og enkleste måten det er. Ikke gå glipp av et skritt og begynn å lage dine egne undertekster.

Hvordan lage undertekster

I en tid som denne, der videoer er på moten for både unge og voksne, er det viktig at de kan nå alle målgrupper. Undertekster er et helt nødvendig verktøy, både for å oversette og for folk som dessverre har hørselsproblemer å glede seg over multimediainnhold som alle andre.

Uten ytterligere forsinkelse går vi til opplæringen:en.Det første vi skal gjøre i dag er å laste ned VideoPad-programmet. Når vi har lastet den ned, må vi bare installere den på datamaskinen vår for å kunne bruke den. Nå vil vi gi klipp -> Legg til fil.

to.Nå må vi velge videofilen som vi vil bruke for å sette inn underteksten. Når vi har valgt det, vil programmet begynne å overføre slik at vi kan åpne det og legge til undertekstene vi ønsker.

Hvordan lage underteksterInstaller programmet på datamaskinen

3.Når den er importert, vil vi høyreklikke på filen og velge “Plass på sekvens”.

Hvordan lage underteksterHvordan lage undertekster

Fire.Når vi er ferdige med punkt 3, hva vi vil gjøre er å gå til «Hjem» og klikke på «undertittel». Når vi har gjort dette, åpnes et vindu der vi kan jobbe.

Hvordan lage underteksterFølg trinnene som vi siterer deg

5.I vinduet vi har åpnet kan vi begynne å redigere alt relatert til underteksten vi vil legge til. Nå vil det være så enkelt som å sette undertekstene i hver sekvens som vi ønsker.

Har du spørsmål? Vil du foreslå at vi gjør en tutorial? Ikke vær sjenert! Vi elsker å vite hva du synes. Ta kontakt med oss. Til slutt vil jeg takke deg for besøket og oppfordrer deg til å bruke kommentarfeltet. Enten i denne samme artikkelen eller på det sosiale nettverket Google+. Uten mer sier jeg farvel og ønsker deg en lykkelig dag.

Vi ses på Planetared!

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU