Oppo Find 7 vil være en av de første som har QHD eller 2K på skjermen

Oppo Find 7 vil være en av de første som har QHD eller 2K på skjermen

Med hver dag som går, fortsetter hypen på den nye terminalen til den kinesiske produsenten Oppo, the Oppo Finn 7. En enhet som snart vil bli lansert på markedet og som har noen nyskapende funksjoner siden den tilsynelatende vil utstyre den nyeste Qualcomm-prosessoren, Snapdragon 805, sammen med 3 GB RAM. Som om dette ikke var nok, kan batteriet nå kapasiteten på 4000 mAh, som vil gi Oppo Finn 7 utmerket autonomi og godt over enhver terminal som vi har på markedet i dag.

Alle disse egenskapene som vi kommenterer er rykter fordi de ikke er bekreftet av Oppo på noen måte. Det vi kan bekrefte på dette tidspunktet, er alt vi vet offisielt på skjermen. Andelene vil fortsette å opprettholdes på 16: 9, akkurat som Oppo Find 5. Oppløsningen av den samme vil nå 2560 × 1440, det vil si QHD eller 2K. Det er ikke bekreftet at skjermen er 5 tommer, men i så fall kan vi snakke om en pikseltetthet på 587 dpi.

Alt vi har fortalt deg om skjermen bekreftes av en tweet fra den offisielle Oppo-kontoen der vi blir fortalt at «Oppo Find 5 var verdens første smarttelefon med en 5” 1080p skjerm. Han Oppo Finn 7 tar det et skritt videre »Hva vil si at Oppo Finn 7 går et skritt videre. Vi vil være oppmerksom på denne flotte terminalen som om noen uker vil ha oss blant oss.