Uncategorized

Oppo N1, Snapdragon 800 inni

Oppo N1, Snapdragon 800 inni Oppo N1, Snapdragon 800 inni

Oppo N1Oppo N1

For noen dager siden snakket Oppo om sin nye terminal Oppo N1. Denne kinesiske merketelefonen blir kalt til å være en seriøs konkurrent for terminalene som konkurrerer med sitt kamera som den beste eiendelen. Blant dem har vi Nokia Lumia 1020 eller Samsung Galaxy S4 Zoom som vi allerede har brakt deg en videosammenligning av det samme.

I dag kan vi fortelle deg mer om den kinesiske terminalen siden et filtrert bilde av terminalen viser oss hvordan prosessoren brukes av det kinesiske selskapet til dets Oppo N1 Det er en Qualcomm Snapdargon 800. Denne Oppo-terminalen vil sannsynligvis bli utgitt senere denne måneden, selv om den ennå ikke er bekreftet i hvilke regioner vi kan finne den.

Hovedkort til en Oppo N1 med Snapdragon 800Hovedkort til en Oppo N1 med Snapdragon 800

En annen funksjon som kan være til stede i Oppo N1 Det er inkorporeringen av det kinesiske selskapet kaller uglemodus, som ikke er noe mer enn nødvendig teknologi, slik at skuddene som er tatt under vanskelige lysforhold har en høyere kvalitet enn de som kan tas med hvilken som helst smarttelefon. Andre rykter om terminalen tildeler et 16-megapiksel kamera med Xenon-blits med en 5-tommers skjerm og 1080p-oppløsning.

Denne nye presentasjonen av en smarttelefon orientert mot fotografering slik tilfellet er Oppo N1 den tilpasser seg bare til et marked der mange forbrukere har valgt kameraet som er inkludert i smarttelefonene sine som hovedkamera, og det har blitt en av de viktigste funksjonene til en mobiltelefon

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK