Oppo N3, smarttelefonen med et roterende kamera er nå offisiell

Oppo N3 er nå offisiell. Den roterende kameras smarttelefonen er oppdatert for å forbedre alle spesifikasjonene, inkludert kameraet. Det er den eneste smarttelefonen med et roterende kamera, så vi kan ta selfies av høy kvalitet.

Oppo N3 har en 5,5-tommers skjerm med Full HD-oppløsning og beskyttelse mot Gorilla Glass 3. Potensielt leveres med Qualcomm Snapdragon 801 firekjerners 2,5 GHz prosessor, ledsaget av 2 GB RAM.

Bilde - Oppo N3, smarttelefonen med et roterende kamera er nå offisiell

I den fotografiske delen, den mest bemerkelsesverdige, har den en 16 megapiksler kamera med f / 2.3 og roterende opp til 206º. Sensoren er produsert av Schneider Kreuznach i samarbeid med Zeiss. Pixel sies å være større, opptil 50% som HTC Ultrapixels. De roterende kamera Den brukes til selfies eller for enkelt å panorere. Den er også i stand til å spille inn video i 4K-kvalitet.

På den annen side har Oppo N3 et 3000 mAh batteri, LTE-tilkobling og 32 GB intern lagring. Dimensjonene er på sin side 161,2 x 77 x 9,9 millimeter, og vekten er 192 gram. Oppo N3 har en varslings-LED som spenner over hele underkanten i stedet for å være en sirkulær prikk.

I programvare kommer det med apper som Ultra image 2.0, for den fotografiske delen som tilbyr manuell fokuskontroll, etter fokus, langsom lukker og makromodus. Det kommer i prinsippet med Android 4.4 KitKat med ColorOS 2.0.

Bilde - Oppo N3, smarttelefonen med et roterende kamera er nå offisiell

Oppo N3, pris og tilgjengelighet

Lanseringen av Oppo N3 vil skje globalt, i 20 land som kunngjort. Prisen ville starte fra 649 dollar. Den vil også ha en Dual SIM-versjon. Lite annet vet vi om tilgjengeligheten.