free estadisticas Saltar al contenido

Oppo Watch, klonen til Apple Watch med interessante forbedringer            Oppo debuterer i verden av smartur med Oppo Watch med 41 og 46 mm saker og en klar inspirasjon fra Apple

marzo 18, 2020

Oppo kunngjorde i forrige uke, sammen med Find X2 Pro, et nytt produkt for sin liste over produkter utover mobiltelefoner, merkets første smartur som de har kåret Oppo se på.

Som du ser av designen, er Oppo Watch en smartklokke som praktisk talt spores til Apple Watch, smarturet som har blitt standarden for denne typen produkter.

Denne Oppo Watch inkluderer en 1,91-tommers AMOLED rektangulær skjerm med 41mm og 46mm saker, to størrelser som også har blitt standard. Det inkluderer et system med belter med egne kroker, slik at de som er til salgs med standardsystemer ikke kan brukes.

Oppo Find X2 Pro, en kraftig rival til Galaxy S20 Ultra

På innsiden er en Snapdragon Wear 2500-prosessor med 1 GB RAM og 8 GB lagringsplass for applikasjoner og selve operativsystemet. I motsetning til andre klokker, Oppo satser på å bruke Color OS, sitt eget operativsystem, i stedet for Android Wear.

Den inkluderer en aktiv pulsmåler for å måle hjerterytmen mens du spiller sport eller i enhver situasjon. Det inkluderer også NFC for å foreta betalinger, WiFi, Bluetooth og til og med eSIM-støtte for å koble til 4G-nettverk og ringe eller motta samtaler.

Det inkluderer overvåking av forskjellige idretter, samt et system for å score opparbeidede timer, minutter med aktivitet og kaloriforbrenning.

En klone av Apple Watch som kan fungere

Denne Oppo Watch bruker et design som er tydelig kopiert fra Apple Watch. Det er ikke uvanlig at de kopierer design fra Apple, søsterselskapet Realme har perfekte kloner av AirPods og de legger ikke skjul på det.

Og det er at ideen er at den likner Apple Watch så mye som mulig fordi dette er en formel som fungerer. Klonene, så mye som det er vondt å se dem på grunn av deres manglende originalitet, selger veldig bra over hele verden, spesielt for mennesker som beundrer Apples design, men ikke har en av enhetene sine.

Oppo Watch er i salg i Kina, og foreløpig venter vi på å vite dens ankomst til Europa. Men prisene er svært konkurransedyktige. Oppo Watch 41mm koster rundt € 193 ved den nåværende endringen og Oppo Watch 46mm omtrent € 258. Det er en 46mm modell med en stålkasse som koster € 323.

+ Info | Oppo

.