Uncategorized

Opptil 200 000 meldinger per sekund sendes i iMessage

Den fortl√łpende direktemeldingsapplikasjonen er utvilsomt WhatsApp, faktisk har den mer enn 900 000 aktive brukere over hele verden. Imidlertid ser det ut til at iMessage heller ikke gj√łr noe galt, og det er det if√łlge Eddy Cue sender brukere hverandre opptil 200 000 meldinger per sekund.

Til tross for at WhatsApp, Telegram eller Facebook Messenger er veldig utbredte applikasjoner over hele verden, b√łr heller ikke iMessage glemmes. Og det er det selv om Apples meldingstjeneste kan bare brukes av brukere av enheter fra eplefirmaetDette er ikke akkurat f√•, og det ser ut til at de bruker iMessage mer enn du kan forestille deg.

200.000 meldinger sendes per sekund i iMessage.

Åpenbart iMessage har vanskelig for å overstige bruken og populariteten til WhatsApp, mer enn noe annet for sin begrensning til iOS-enheter. Imidlertid viser de nyeste dataene de har tilbudt fra selskapet hvordan meldingstjenesten har blitt godt mottatt av brukere.

Det kan interessere deg | 12 triks for å forbedre bruken av iMessage på iPhone og iPad.

IMessage-brukere sender 200 000 meldinger i sekundet!

Eddy Cue har nylig gitt et intervju til John Gruber for bloggen sin Daring Fireball, der han har gitt ut veldig interessante data. Apple-ledelsen sier at iMessage-brukere sender rundt 200 000 meldinger per sekund gjennom denne applikasjonen.

Dette tallet er utrolig mildt sagt, men hvis du teller det, 63 milliarder meldinger vil bli sendt per år i iMessage. I tillegg må det sies at dette tallet snakker om milliarder av europeere, noe som betyr at det er 63 millioner millioner meldinger som vil bli sendt gjennom iMessage gjennom et helt år.

200.000 meldinger sendes per sekund i iMessage.

Sannheten er at i mitt tilfelle, til tross for at jeg har en iOS-enhet og folk som også bruker dem, er iMessage et meldingsprogram som er i bakgrunnen, og som jeg knapt bruker, bortsett fra i sjeldne tilfeller. Og akkurat som jeg er sikker på at det skjer i mange andre tilfeller, det er derfor jeg volumet av meldinger per sekund sendt med iMessage er ganske overraskende.

Og du, bruker du iMessage vanligvis i det daglige?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK