Uncategorized

Opptil 25% i Apple-uttak for Oh Happy Days!

apple airpods iPhone ipad enheter

Rabatter på Apple-enheter er ikke veldig vanlig, så hver gang denne typen tilbud dukker opp, må du dra nytte av dem. Hvis du ønsker å få en ny iPhone eller iPad du bør dra nytte av Oh Happy Days! av Phone House hvor vi finner utrolige tilbud.

Den berømte butikken feirer noen spesielle dager, og det har vi en stikkontakt med flere Apple-enheter siste generasjon. Hvis du er ute etter rabatt på iPhone XR, iPhone 8 eller iPad Pro, er dette din tid.

iPhone 8 64 GB for 449 euro

IPhone 8 kan det være den beste iPhone du kan kjøpe akkurat nå hvis du ikke vil investere for mye penger. Takket være de begrensede tilbudene i Phone House kan du få det for bare 449,25 euro. Bare klikk på lenken nedenfor og velg fanen Outlet.

iPhone 8 og 8 Plus

  • Offisiell pris hos Apple: 689 euro.
  • Rabattpris for en begrenset periode: 449,25 euro.

Kjøp iPhone 8

iPhone 8 Plus 64GB for 539 euro

Hvis du vil ha en større skjerm og bedre kameraKanskje er Plus-modellen det beste alternativet for deg. Heldigvis har den også en utrolig rabatt på Phone House i en begrenset periode, husk at du finner den i delen Outlet.

iPhone 8 Plus

  • Offisiell pris hos Apple: 799 euro.
  • Rabattpris for en begrenset periode: 539,25 euro.

Kjøp iPhone 8 Plus

iPhone XR 64GB for 739 euro

Hva du skal si om iPhone XR, the den bestselgende og anbefalte modellen av alle iPhonene som Apple har presentert i år takket være det fargerike designet og kraften fra A12 Bionic-prosessor. IPhone XR har en utrolig rabatt, bare husk å få tilgang til fanen Andre tilbud.

iPhone XR rød

  • Offisiell pris hos Apple: 859 euro.
  • Rabattpris for en begrenset periode: 739 euro.

Kjøp iPhone XR

iPad Pro 11 ″ 64 GB WiFi 839 euro

Og for å fullføre har vi 11-tommers iPad Pro, den nyeste Apple-enheten er den kraftigste og vakreste iPad som noensinne er laget av eplefirmaet. I en begrenset periode kan du få det med en veldig interessant rabatt.

iPad Pro

  • Offisiell pris hos Apple: 879 euro.
  • Rabattert pris for en begrenset periode: 839 euro.

Kjøp iPad Pro

Ikke gå glipp av disse tilbudene på Apple-enheter takket være Oh Happy Days! Phone House, det er en helt pålitelig butikk og hvor du finner iPhone og iPad til virkelig gode priser. Sommeren er et flott tidspunkt å få tak i noen av dem og kose seg i løpet av ferien, husk at disse tilbudene vil vare bare kort tid.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK