Uncategorized

Opptil € 350 rabatt på Apple-produkter i Fnac i kort tid

epleuke rabatter

Det er ikke enkelt å finne rabatter på Apple-enheter, og i dag gir vi deg et utvalg tilbud som du kan spare opptil 350 euro. Den populære Fnac-butikken har startet en spesiell kampanje på enheter som MacBooks, iPads eller iMacs som du bør dra nytte av hvis du tenker å kjøpe en av disse enhetene.

Apple Week har allerede startet på Fnac, og du kan få rabatter som kan nå 17%De vil ikke vare lenge, og er et utmerket alternativ hvis du tenker på å kjøpe en av disse enhetene.

Apple Week på Fnac

Rabatter på Apple-enheter i en begrenset periode

Hvis du tenkte på å skaffe deg en Mac eller en iPad, er det nå tid. Ikke tenk så mye på det og dra nytte av disse tilbudene som bare er tilgjengelige i noen dager i Fnac, vanskelig å finne billigere epleenheter.

iPad 2019

ipad 2019

Den nye iPad-en med en 10,2-tommers skjerm er et av de beste alternativene som er tilgjengelige fra Apple som er blitt designet om med et større panel og er kompatible med både Apple Pencil og Smart Keyboard. Takket være Fnac Apple Week kan du få din iPad 2019 med en rabatt på 40 euro, bare 339 euro.

Kjøp iPad 2019 billig

MacBook Air

MacBook Air 2018-omslag 1

Apple lanserte MacBook Air som enheten for alle, en lett, kraftig og rimeligere pris. Bare i en begrenset periode kan du få det med 150 euro rabatt uavhengig av dens interne konfigurasjon. Modellen med i5-prosessor, Retina-skjerm og 128 GB lagringsplass koster bare 1.099 euro.

Kjøp billig MacBook Air

Macbook Pro

mac

MacBook Pro-linjen har også en utrolig rabatt på Fnac, du kan få hvilken som helst konfigurasjon med en rabatt på 200 euro. For eksempel kan 13-tommers MacBook Pro med i5-prosessor, 128 GB lagringsplass og Touch Bar være din for 1.299 euro.

Kjøp billig MacBook Pro

iMac

iMac

IMac er en av de viktigste Apple-datamaskinene, og takket være Fnacs Apple Week kan du få den for mindre enn du tror. Hele iMac-serien har en rabatt på 150 euro Uansett hvilken modell du velger, koster basismodellen med en 21,5-tommers skjerm bare 1.155,59 euro.

Kjøp billig iMac

Forlagets kjøpsalternativ

Vi har mange tilgjengelige alternativer og en betydelig mulighet til å få en rabattert Apple-enhet på denne Fnac Apple Week. Hver bruker vil trenge en viss enhet avhengig av deres behov, men hvis du trenger en Mac, kan det være det det beste alternativet er iMac med 21,5-tommers 4K Retina-skjerm.

Takket være rabatten på 150 euro kan du få iMac med 21,5-tommers 4K Retina Display, Intel Core i5-prosessor på 3GHz, 8 GB DDR4-minne og 1 TB intern lagring for 1.549 euro, en veldig interessant pris på en veldig interessant datamaskin.

Kjøp iMac 4K

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK