contadores Saltar al contenido

Organiser agendaen din på den beste måten med enklere kontakter Pro

Hvis kontaktlisten din er fullstendig rot, trenger du ikke lenger bekymre deg. I dag presenterer vi Simpler Contacts Pro, en applikasjon for iOS-enheter som kan være til stor hjelp for deg.

Enklere kontakter Pro har allerede mer enn 3 millioner brukere over hele verden, og det er ikke for mindre, fordi det er en smart adresseansvarlig med grupper, sikkerhetskopiering og duplikatopprydding. På denne måten vil du ikke ha problemer med å finne kontakter du har to ganger, gruppere kontaktene dine etter grupper og mye mer.

enklere-kontakter-pro-2

Som du vil se nedenfor, Enklere kontakter Pro kan bli din store allierte for å organisere kontaktenes agenda på iPhone og iPad. La oss gå dit!

Hovedfunksjonene i Simpler Contacts Pro for iPhone og iPad

Med Simpler Contacts Pro vil det være sekunder å bestille alle kontaktene dine. Det har en funksjon slik at alle kontaktene du har duplikater, slås sammen med en enkel berøring, i tillegg til en søkemotor for å finne det nummeret du leter etter med et øyeblikk.

På den annen side kan du med Simpler Contacts Pro lagre dine egne grupper av kontakter, sende gruppemeldinger og e-post øyeblikkelig og dele ting med gruppen av venner og familie. En av fordelene med Simpler Contacts Pro er også den kan du opprette en sikkerhetskopi av kontaktene dine med en enkel berøring, så du trenger ikke å frykte for å miste dagsordenen din hvis enheten går i stykker.

enklere-kontakter-pro-3

Sikkerhetskopien blir lagret i Dropbox, Google Drive eller E-post. I Enklere kontakter Pro kan du slette kontakter som ikke har navn, kontakter uten telefonnummer eller uten e-postadresse.

Last ned Simpler Contacts Pro på din iOS-enhet

Hvis du vil laste ned Simpler Contacts Pro på din iPhone eller iPad, må du vite at du kan gjøre det både i App Store og i følgende lenke. I tillegg anbefaler vi at du gjør det så snart som mulig, siden normalt priset til € 4,99 og er gratis tilgjengelig i en begrenset periode.

Hva synes du om Simpler Contacts Pro? Kjente du allerede denne intelligente kontaktsjefen?