OS X El Capitan kunne også komme til iPad Pro

OS X El Capitan kunne også komme til iPad Pro

Apple har allerede registrert OS X El Capitan i Europa, og takket være disse postene har noe veldig nysgjerrig blitt avslørt. På den måten har de tatt med nettbrett som en av deres mulige plattformer, noe som har satt av alle alarmer om muligheten for at OS X El Capitan også når iPad, spesielt den ryktet 12,9-tommers modellen at den ville se lyset på slutten av dette året.

Til tross for at iPad fortsetter å være det bestselgende nettbrettet i verden, har vi vært i stand til å se hvordan salgstallene har falt i en tid nå. Tim Cook fortsetter å forsvare tann og spiker for at nettbrettet hans fremdeles er den største selgeren, men sannheten er det hvis de vil overvinne den trenden, må de gjøre endringer.

OS X El Capitan kunne komme til iPad Pro.

Nettbrettmarkedet viser tydelige tegn på utmattelse, og du må gjøre noe for å oppfinne deg selv igjenMen hva kunne de gjøre? Kanskje et av de beste alternativene ville være å følge i Microsofts fotspor med Surface, et hybrid-nettbrett som også fungerer som en datamaskin. Esset som Apple ville ha opp ermet for dette ville være iPad Pro.

Vil iPad Pro være kompatibel med OS X El Capitan?

IPad Pro er postulert som et nettbrett som vil være veldig kraftig og allsidig, ideelt for produktivitetsoppgaver, men også med gode muligheter for underholdning. I følge varemerket er en av endringene som kan utføres å åpne dørene til OS X El Capitan, den fremtidige versjonen av operativsystemet for skrivebordet, for å bringe det til iPad Pro.

OS X El Capitan kunne komme til iPad Pro.

Det påståtte nettbrettet med en 12,9-tommers skjerm, kjent online som iPad Pro, er tilbake for å snakke, spesielt nå etter at Apple har registrert OS X El Capitan i Europa. Årsaken, som vi sa tidligere, er den eplefirmaet har inkludert nettbrett som en mulig plattform som denne versjonen av OS X kan brukes på.

Imidlertid er det ikke mange illusjoner, siden ved mange anledninger inneholder varemerkene som er registrert av Apple flere plattformer og støtter enn endelig er brukt. Vi kan selvfølgelig ikke la være å tenke på at iPad Pro kan være det valgte nettbrettet for OS X El Capitan å hoppe til mobile enheter, spesielt hvis vi har en 12,9-tommers skjerm som hovedsakelig kan fokusere på feltet av produktivitet.

IPad Pro kan kjøre både iOS 9 og OS X El Capitan

For flere måneder siden kom det rykter som snakket om muligheten for at iPad Pro vil kunne kjøre både iOS og OS X. På den annen side er det påfallende at registreringen av OS X El Capitan i USA ikke inneholder noen henvisning til nettbrett, noe som får oss til å tro at selskapet har gjort det med vilje.

OS X El Capitan kunne komme til iPad Pro.

Fra PatentlyApple viser de til en studie utført av forskningsfirmaet IDC der det er patent den store interessen det er innen forretningsområdet for hybridtabletter. I følge dataene som ble levert, kunne denne typen enheter, der iPad Pro ble funnet i tilfelle den kunne kjøre iOS og OS X, nå 50% vedtak.