free estadisticas Saltar al contenido

Outlook: Ny design og en Native App for Apple Watch

abril 27, 2020

I morges kommenterte vi på iPadizate at Microsoft vil slå sammen Outlook og Sunrise i en enkelt applikasjon, men det er ikke den eneste endringen. Bruken av Outlook har mottatt en oppdatering for å inkludere et nytt design og en egen applikasjon for Apple Watch.

Som du kan se, siden Apple gjorde watchOS 2 tilgjengelig for brukere litt etter litt lanseres native applikasjoner for smartwatch. Og det er at en av de store nyhetene i denne versjonen var støtten til tredjepartsapplikasjoner på Apple Watch.

Outlook har allerede en egen Watch-app.

Denne gangen var det Outlook sin tur. Microsoft har oppdatert iOS-appen sin å administrere e-post til versjon 2.0.0. Blant de nye funksjonene er et nytt design og en egen applikasjon for Apple Watch.

De viktigste funksjonene i versjon 2.0.0 av Outlook for iOS

Outlook regnes som en av de beste e-postadministratorene for iOS Tilgjengelig i App Store. Nå som den er oppdatert til versjon 2.0.0, inkluderer den noen andre interessante endringer.

Først av alt Outlook-appen for iOS debuterer et nytt design, og endrer fra e-postlisten til selve Outlook-logoen. På denne måten ønsker Microsoft å forbedre opplevelsen av å bruke applikasjonen for alle brukere.

Outlook har allerede en egen Watch-app.

Men uten tvil er stjernenyheten i denne oppdateringen den brukere som har en Apple Watch, kan nå glede seg over Outlook på klokka. Dette betyr store forbedringer i både ytelse og brukeropplevelse fra Watch.

Blant annet brukeren kan finne all informasjonen de trenger i Outlook på Apple Watch-skjermen eller ved å vri den digitale kronen– Klokka, hvis du har en avventende avtale, eller statusen til innboksen.

Outlook har allerede en egen Watch-app.

Last ned Outlook på iPhone eller iPad nå!

Outlook-appen for iOS finner du helt gratis i App StoreDen er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch. I tillegg er den nå også kompatibel med Apple Watch.

Bruker du Outlook-appen på iOS-enheten din? Hva synes du om den native applikasjonen som de har gitt ut for Apple Watch?