aplicaciones

Overraskelse! Apple slipper beta 2 av iOS 13.6

applikasjoner

Apple har gitt ut en ny beta-versjon av iOS 13.6 for utviklere, etter å ha sluppet den første betaen til iOS 13.5.5 forrige uke.

Det morsomme er at Apple har gitt nytt navn til iOS 13.5.5-versjonen til iOS 13.6, kanskje fordi de planlegger å inkludere en annen forbedring. Selv om det også kunne ha vært en feil.

Det er ikke første gang at selskapet med bitt eple-logo endrer navnet på en ny betaversjon. Uten å gå lenger, skjedde det samme da vi hoppet fra iOS 13.4.5 til iOS 13.5.

Det kan interessere deg | Årets virtuelle WWDC 2020 arrangeres 22. juni

Utgivelsen av iOS 13.6

Når Apple endret navnet til beta-versjon av iOS 13.4.5De ble uttalt og sa at enhver iOS-revisjon som bruker en ny SDK, må ha endret “mindre oppdatering” -nummer.

Så det er nok på grunn av det. Men det er uklart hvilke endringer selskapet planlegger å gjøre. Apple-utgivelsen i programvarebeskrivelsen indikerer at det er en betaversjon som “Inneholder feilrettinger og forbedringer”.

I det siste har Apple gitt ut en serie nye versjoner av iOS som har forårsaket en liten og kaotisk forvirring blant brukerne. 20. mai presenterte eplefirmaet iOS 13.5. I begynnelsen av juni gjorde de det samme med iOS 13.5.1, og samme dag ønsket de også å presentere den første beta-versjonen av iOS 13.5.5. Og nå har selskapet gitt ut den andre betaen av iOS 13.5.5, som faktisk er iOS 13.6. Et skikkelig kaos!

Vær det som det kan forventes at denne nye versjonen ikke inneholder mange spesielle funksjoner, ettersom WWDC fra 2020 nærmer seg og det er mest sannsynlig at alle de beste nyhetene for iOS 14. vil være reservert. Har du allerede installert denne betaen? Har du lagt merke til endringer?