free estadisticas Saltar al contenido

Øyeblikk for iPhone, den nye Facebook-applikasjonen

abril 26, 2020

Facebook gir iOS-brukere en ny måte å del bilder privat med venner og familie gjennom lanseringen av en ny applikasjon: Øyeblikk for iPhone, allerede tilgjengelig i App Store.

Med øyeblikk kan vi sende bilder til kontaktene våre eller motta dem på en enkel, rask og sikker måte. Den nye Facebook-applikasjonen er helt gratis og krever iOS 8 for å kunne installeres på iPhone.

øyeblikk-facebook (1)

Hvordan fungerer Facebook Moments?

Moments-appen for iPhone lar oss gruppere alle bilder basert på hvem som er i dem og når de er tatt. Med et enkelt trykk kan vi dele bildene med vennene våre, og de vil kunne inkludere og synkronisere øyeblikksbildene i "øyeblikkene".

Moments lar oss organisere og synkronisere flere bilder i private album De kan deles direkte på Facebook og Instagram, eller til og med sendes via Messenger-appen.

øyeblikk-facebook 3

Etter å ha forsøkt å kjøpe Snapchat uten å ha lansert Slingshot for å konkurrere med det, syntes Facebook endelig å forstå at det måtte fokusere på et annet konsept annet enn å dele bilder på en flyktig måte.

Dette er den nye Facebook-appen

Nå ser de fleste av dere frem til å se hvordan videoappen fungerer, ikke sant?

Facebook Moments bruker ansiktsgjenkjenningsfunksjonen for å gruppere bilder sammen

Som vi allerede har fortalt deg før, er Moments ansvarlig for å gruppere alle våre fotografier og øyeblikk ved hjelp av ansiktsgjenkjenningsfunksjonen, den samme teknologien du bruker i taggingstips fra det sosiale nettverket. Dermed lar den nye Facebook-appen vennene våre samarbeide om albumene våre med egne bilder.

øyeblikk-facebook (2)

Slik definerte en Facebook-representant lanseringen av Moments:

"Etter hendelser, feiringer, turer og utflukter, er det nå lettere å samle og dele alle bildene dine med venner og familie privat."

Last ned øyeblikk

Hvis du vil dele bilder med dine kjære i løpet av sekunder og med full letthet, anbefaler vi deg å laste ned Moments-applikasjonen fra Facebook, selv om den foreløpig bare er tilgjengelig i USA, så hvis du har en amerikansk iTunes-konto kan du prøve det og. Så snart du kommer til resten av App Stores, legger vi igjen nedlastingslenken din her:

Hva synes du om den nye Facebook-applikasjonen? Det virker som en idé som bringer noe nytt og friskt til App Store. Vet du om en app som ligner øyeblikk? Del det med oss ​​fra kommentarfeltet nederst i denne artikkelen, takk for deltakelsen gutta!