P0sixninja kunngjør First Advances i iOS 7 Jailbreak

Det er bare tre dager siden den første betaen til iOS 7 ble utgitt, men hackerne av Jailbreak-scenen har allerede kommet seg på jobb, og det ser ut til at de har allerede tatt de første trinnene for å få Jailbreak fra iOS 7.

Joshua Hill eller p0sixninja som han er kjent i sin rolle som hacker, har kommentert på Twitter at han allerede har funnet en utnyttelse som på et tidspunkt kunne tillate ham å gjøre det fulle Jailbreak til enhetene med iOS 7.

jailbreak-ios-7-twitter

P0sixninja har allerede funnet den første utnyttelsen for å oppnå Jailbreak av iOS 7

Dette betyr ikke at det er mulig å jailbreak noe. Det betyr ganske enkelt at hackere allerede undersøker og allerede har funnet hull der de kan begynne å analysere mulighetene de har for å oppnå Jailbreak, selv om det fortsatt kan ta lang tid å se lyset.

Hvis vi husker og ser hva som skjedde med iOS 6, kan vi innse situasjonen. Da Apple ga ut den første betaen av iOS 6 de gikk for å undersøke, fant de noen sikkerhetshull, men hele Jailbreak tok måneder å ankommeDessuten kom Jailbreak ikke før Apple ga ut versjon 6.1 av operativsystemet, og kort tid etter avsluttet Cupertino-selskapet det med å slippe versjon 6.1.3.

ios-7-iphone-blanco

Det er fortsatt for tidlig å vite hva som vil skje med iOS 7. Vi vet ikke om de snart vil finne en metode. Vi kan heller ikke vite om denne mulige metoden vil resultere i et bundet eller et ubundet fengsel, og selvfølgelig kan vi ikke vite når det kan løslates. I tilfelle de snart finner en måte å utføre Jailbreak på, ville det være logisk at lanseringen deres kunngjøres når den endelige versjonen av operativsystemet blir utgitt. Selv om de også kunne bestemme seg for å vente et par nye oppdateringer, slik at Apple har tid til å polere de første feilene rapportert av brukere, men som ikke vet at utnyttelser bruker hackere til Jailbreak av iOS 7.

Uansett er det ikke noe annet valg enn å ha tålmodighet, vente og holde seg oppdatert på nyhetene om at hackere publiserer om deres fremgang.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!