Uncategorized

På søndager vil du ikke gå tom for GRATIS apper eller spill for din iPhone

Det er faktisk ingen som hviler her, og vi har trodd at det beste du kan gjøre når du tilbringer den siste uken ha et godt batteri med gratis apper og spill i en begrenset periode til din iPhone eller iPad. Fordi vi er verdt det, ikke sant?

Dette er utvalget for i dag 16. september, allerede ved månedens ekvator og med grunntonen bak. Mens vi venter til neste fredag tidlige brukere kommenterer inntrykkene sine av iPhone XS og iPhone XS Max, nyt disse gratis appene og spillene bare i dag.

Det kan interessere deg | De forbereder de første sendingene av iPhone XS, iPhone XS Max og Apple Watch Series 4

Gratis apper og spill 16. september

Photolight – Pro Photo Editor

Photolight er en spesiell redaktør og med hvem utmerkede resultater oppnås. Du må bare se vurderingene deres for å innse det. Dra nytte av prisfallet og sett bildene dine veldig vakre.

Kilde: App Store

Telefonstasjon

Gjør iPhone til en flash-stasjon, koble den via Wi-Fi-nettverket til datamaskinen din og ha alle filene dine hvor som helst. Den har mange funksjoner, som gjør det til et utrolig verktøy.

Kilde: App Store

Systemaktivitetsmonitorer

Sett denne appen på enheten din for å vite statusen: batteri, RAM, antenner … Et annet av de viktigste tingene som aldri skulle mangle på vår iPhone og det hjelper oss å forhindre problemer som kan oppstå.

Kilde: App Store

Kjæledyret mitt snakker

Du må bare ta et bilde av kjæledyret ditt, det være seg hund, katt, skilpadde eller slange. Si noe til iPhone-en din og bli overrasket, nå er hun i stand til å snakke. Veldig nysgjerrig og underholdende.

Kilde: App Store

iGoalCard: Daily Life Planner & Goals Tracker

September er et flott tidspunkt å starte utfordringer: slutte å røyke, begynne å løpe, holde huset ryddig … Denne flotte appen er nå gratis, og selv om den er på engelsk, anbefaler vi den hvis du vil nå alle dine mål en gang for alle.

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK