contadores Skip to content

Paella Emoji kommer endelig til WhatsApp sammen med iOS 10

I juni vil Apple presentere nye emoji til iOS 10, blant dem finner vi en salat, et glass whisky, en tallerken med pannekaker og … ja, endelig, emojiene til en paella. Men det er ikke en paella heller, nei, vi snakker om en typisk valensiansk paella med sin bachoqueta, det er garrofon, kaninen hennes og en god kyllingtrommel.

Faktisk ba Unicode Consortium, som er organisasjonen som har ansvaret for å presentere de nye emojiene, opprinnelig be om en emoji av en sjømat- og kjøttpaella som du kan sammenligne med den nye paella-emojien på bildet som vi legger ved nedenfor. Etter en intens kampanje av La Fallera og humoristen Eugeni Alemany, Unicode 9.0 vil godta den mest tradisjonelle versjonen av spansk paella, og dermed fjerne rekene, ertene og pepper.

paella23

Dermed vil brukere som oppdaterer programvaren sin på iPhone og iPad, ha muligheten til å sende paella-emojiene ikke bare inn Hva skjer, men i alle andre meldingsprogrammer som Skype, Messenger, Snapchat …

Paella kommer med nye emojis i Unicode 9.0

Uten tvil representerer emojis en effektiv form for kommunikasjon, de hjelper oss å uttrykke hva vi vil og hva vi føler på en morsom, hyggelig og presis måte. Og er det det er lett å tolke ord på internett feil, uten muligheten for å visualisere ansiktet til personen vi har en samtale med, men nettopp der ligger magien med direktemeldinger.

Emojis-640x336

Og nå, med de nye emojiene som vil bli presentert i iOS 10, vil kommunikasjonen bli enda mer flytende på WhatsApp. Som vi nevnte tidligere, Paella vil ikke være den eneste nye funksjonen i Unicode 9.0. Andre lignende emoji vil også vises, for eksempel avokado, bacon, en handlekurv, en gravid kvinne, en tallerken med pannekaker, en arm som tar en selfie, en “facepalm” …

Emojis-1-640x320

Det gjenstår bare oppdag om Apple har noen annen overraskelse i vente for iOS 10 emojiene. Vi har allerede en iPhone-emoji og en Apple Watch-emoji, men … Vil de endelig introdusere en iPad-emoji? Og hva med Apple TV? Hvilke emojis vil du at Apple skal integrere i iOS 10?