Paragon, den nye MOBA for PC og PS4

Paragon, det lovende MOBA tredjeperson for PC og PlayStation 4 fra Episke spill, ble utgitt som et spill av Tidlig tilgang 18. mars. For å få tilgang til denne prøveperioden må du kjøpe Founders Pack som ble solgt 14. mars.

Hvis du ikke er interessert i å bruke penger til dette spillet, men du blir bitt av å prøve litt på spillmekanikken, vil Epic Games med jevne mellomrom gjennomføre flere beta-hendelser som du kan få tilgang til fritt. Men for øyeblikket er det ikke gitt noen spesifikke datoer for denne saken.

Angående fremgangen vi gjør med spillet i Early Access, skaperne av Unreal og Gears of War De bekrefter at de vil være registrert når spillet slipper den endelige versjonen.

Paragon, den nye MOBA for PC og PS4, vil vi fortelle deg om dette interessante spillet

De har også fremhevet at alle karakterene vil være tilgjengelige fra begynnelsen og uten kostnad, og at de eneste mikropaymentene som er inkludert vil gi tilgang til estetiske og bare visuelle forbedringer, men aldri til elementer som kan påvirke spillopplevelsen til de som ikke De betaler. Som de forklarer det, later de som om at spillet deres ikke faller inn under begrepet «lønn for å vinne».

“Paragon var designet slik at alle spillere kan konkurrere og vinne uten å investere penger,” sa skaperne. “Alle helter er gratis, og kort som tilbys som belønning kan bare skaffes ved å spille,” ikke med penger. I tillegg insisterer de fra Epic Games, “spillet vil aldri være betal-for-vinn, noe som betyr at vi aldri vil selge varer som påvirker gameplay.”

Endelig har Epic Games også presentert utgavene Challenger Pack og Master pakke fra Paragon, som kan kjøpes for henholdsvis $ 60 og $ 100, noe som gir tilgang til: Et gigantisk antall skinn, opplåsbare elementer, bonuser, unike utseende og en grunnleggerpakke å tilby til en venn.

Paragon, den nye MOBA for PC og PS4, vil vi fortelle deg om dette interessante spillet

Noe av det interessante med dette spillet har også vært at de bestemmer seg for å bruke et kryssspillsystem mellom PC og PS4, slik at alle brukere kan spille på den samme serveren, i motsetning til de fleste spill der hvis vår venn Du har en kopi på PC og vi på PS4, vi må leke med fremmede. I tillegg har laget gjort det klart at det ikke vil være noen forskjell i brukervennlighet mellom å spille på tastaturet eller med en konsollpute, og har gjennomført flere tester for å sikre dette i spillets Beta.

Anbefalte krav for å spille Paragon

Teamet har spesifisert på sin hjemmeside hva som er de anbefalte og minimumskravene for å kjøre Paragon på PC. Du kan sjekke dem nedenfor:

Anbefalte krav:

  • prosessor: Core i5 2,8 Ghz
  • Kort: Nvidia GTX 660, AMD Radeon HD 7870 eller tilsvarende med 2 GB VRAM
  • RAM: 8 GB
  • Operativsystem: Windows 7/8/10 64-bit
  • DX11

Minimumskrav for å spille Paragon

Når det gjelder minstekrav:

  • prosessor: Core i5 2,5 Ghz
  • Kort: Nvidia GeForce GTX 460, AMD Radeon HD 6870 eller tilsvarende med 1 GB VRAM
  • RAM: 4GB
  • Operativsystem: Windows 7/8/10 64-bit
  • DX11

Kilder: Vandal, 3DJuegos