Pascal’s Wager, det mest like spillet til Dark Souls som du allerede kan spille på iPhone

Pascal's Wager

I september 2011 ble den lansert av Fra programvare leveransen av Mørke sjeler, nå høy popularitet blant spillere og smi en ny arv av fantasy-videospill, slåssing og mørke historier. Og selv om vi i App Store kan finne forskjellige videospill med likheter som Infinity Blade, er realiteten at det var nødvendig å ha et spill i ren stil Souls.

The Dark Souls for smarttelefon

På Keynote for Apple-utviklerne i 2019 ble tittelen presentert Pascal’s Wager, samme som umiddelbart kunne ikke unngå sammenligninger med Dark Souls. Alt dette vakte imidlertid ikke negative meninger, men iver og interesse for å se hva dette nye spillet ville bringe fra utviklerne av Giant Network.

Endelig for noen dager siden ble den utgitt for kjøp i App Store og til slutt står vi overfor en “klon” av Dark Souls. På nettstedet kan vi allerede begynne å undersøke og undersøke hele verden, lære av skapningene og karakterene. Denne RPG-en har allerede rangeringer i Apple app store. De fleste er veldig gunstige, og fremhever grafikken og lydsporet.

Om Pascal’s Wager

Pascal’s Wager har et veldig fint spill, det er veldig flytende (avhengig av enheten din) og det er umiddelbart oppslukende. Dens 20 timers varighet, historien fragmentert i videoscenene mellom handlingen og mulighet for å bruke en kontroller for å forbedre opplevelsen, gjør dette til et videospill som du må følge nøye, som disse andre flotte Apple Arcade-spill.

Den har 4 spillbare figurer, hver med visse evner og et annet kampsystem. Nettstedet forteller også om dem, deres historie og forhold til denne mørke verdenen som ledes av kolossene, som blir respektert og fulgt av folket.

Det er viktig å nevne at for øyeblikket spillet har ikke språk eller teksting på spansk, men utviklerne har allerede sagt at denne språkstøtten er veldig nær. Kostnaden er $ 7 dollar, du kan kjøpe den her. Krever iOS 9 eller nyere og ennå ikke tilgjengelig for Android før i andre kvartal. Vi forteller deg også alle nyhetene om Call Of Duty Mobile.