Pass på! Bershka leter ikke etter ambassadører, det er en svindel

Å være merkevareambassadør er mange av drømmen, men hvis du har funnet en melding på sosiale nettverk som ber om å nevne en konto, kan du finne deg selv overfor en bedrageri og ikke før muligheten for å oppfylle drømmen om være ambassadør for Bershka.

Mange brukere er villige til å være ambassadører for firmaer, til tross for at de ikke har noen innvirkning på sosiale nettverk. De siste dagene har et foto blitt popularisert på Instagram Stories der klesmerket Bershka angivelig er ute etter ambassadører for dette. være et signaturbilde og vinn gratis klær eller gavekort.

Det bør presiseres Bershka er ikke ute etter ambassadører. På den annen side må vi være klar over at denne typen prosesser aldri ville blitt gjort gjennom en Story på Instagram og omtaler en konto som selvfølgelig ikke har noe forhold til klesfirmaet.

Bilde - Se opp!  Bershka leter ikke etter ambassadører, det er en svindel

Hvordan fungerer svindelen?

Generelt forbinder vi svindel med produkter som vi har kjøpt og ikke oppfyller formålet deres, eller som vi har kjøpt til en pris som er mye høyere enn verdien av dem. Nå, i sosiale nettverk, er det forskjellige typer svindel og svindel.

Rollen som skaper og formidler av bildet av Bershka er få følgere for den angitte kontoen i selve bildet, som vi må følge og nevne i Instagram Stories.

På denne måten får kontoen mange tusen følgere takket være formidlingen av brukere som ønsker å være ambassadører for Bershka.

Etter å ha hatt tusenvis av følgere, trenger du bare å slette bildene som er publisert i profilen din, beskrivelsen, biografien, og selvfølgelig det opprinnelige navnet, til selg kontoen for store mengder penger og gjøre sin nye eier om til en antatt “influencer”.

Den som skaffer seg kontoen med de tusenvis av følgere, vil i virkeligheten ikke være en påvirker som sådan, siden menneskene som følger ham lot som om han var ambassadører for Bershka.

Etter salget, som bryter vilkårene for bruk av Instagram, vil brukere kjenner ikke den nye eieren, grunnen til at den ikke får noen form for ettervirkning.

En faktor å huske på er at de klesfirmaene som tilhører Inditex-gruppen, eller andre med minimal prestisje, de ville aldri gjennomføre en seleksjonsprosess på en slik måte. Det er en vanlig og kompleks praksis der blant annet markedsavdelingen må gi godkjenning til kandidaten.

Denne typen svindel er ikke ny, mye mindre, siden noe lignende skjedde for en stund siden, men i stedet for med Bershka med Adidas-firmaet og en “modus operandi” identisk med denne ble utført.

Hvis vår drømmeyrket er å være merkevareambassadør, trenger vi ikke å ty til Instagram eller andre sosiale nettverk, men i de fleste jobbportaler er det etterspørsel etter dette yrket. Det er selvfølgelig ikke noe lett, og vi må ha forkunnskaper, med mindre vi har stor innvirkning på sosiale nettverk.

Tjener du penger for å ha mange følgere på Instagram?

Visste du denne typen praksis? Har du falt for svindelen som bruker Bershka som en “krok”?

Tabla de contenidos