Pass på råd fra influencers coronavirus

påvirkere De er offentlige personer som har et stort antall følgere på sosiale nettverk. Nå noen av dem De har gitt råd og retningslinjer for å følge i tilfelle noen av dine følgere blir smittet med koronaviruset.

Sosiale nettverk har blitt en av de viktigste metodene for formidling. På Internett kan vi finne forskjellig informasjon om det om ethvert emne, akkurat som det skjer i tilfelle av coronavirus. Mange påvirkere har lagt ut tips for å forebygge og til og med behandle coronavirus.

Helt sikkert, det er et veldig alvorlig tema og det må vi huske på disse påvirkerne korresponderer ikke som en offisiell kanal av anbefalinger om forebygging eller behandling av coronavirus.

Offisielle kanaler som Verdens helseorganisasjon (WHO) eller helsedepartementet i vårt land, blant andre organisasjoner som tilhører regjeringen, er de vi må stole på.

Paula Gonu eller Violeta Mangriñán, blant andre påvirkere, er de som har begynt å spre råd som det “Det anbefales å drikke vann ved en temperatur på over 27 grader eller varm te. ” Også andre handlinger som å “vaske hender er viktig fordi viruset i våre hender lever kortere tid enn i metallgjenstander.”

I tillegg til å ha spredd seg ovennevnte råd, som ikke er godkjent av noen anerkjent medisinsk organisasjonDe har begynt å spre visse konspirasjoner om virusets opprinnelse.

Som vi sier, må vi alltid følge anbefalingene fra offisielle organisasjoner som hvem eller Myndighetene av landet vårt, siden denne typen organismer vanligvis tilbyr ekte råd og godkjent av leger gjennom sine sosiale nettverk.

På den annen side må vi kommentere at operatører som Vodafone, som lar oss ubegrensede data, eller Movistar, som øker datamengden til kundene, allerede har iverksatt tiltak slik at i tilfelle vi kommer til å tilbringe litt tid i hjemme, har vi større komfort.

Regjeringen vil svare på spørsmål om koronaviruset på Twitter

Hva tenker du om formidling av råd som ikke er bekreftet av leger og spredt av påvirkere? Har du sett noen av disse tipsene?