Pass på Sharazon, butikken som tilbyr billige iPhoner på Instagram

Det er mange måter å markedsføre en virksomhet, og nettbutikken Sharazon har valgt å markedsføre seg selv gjennom en serie av Influencers på Instagram som tilbyr billige iPhones.

Sharazon er en nettbutikk som tilbyr billige iPhones, spesielt mindre enn halvparten av de offisielle kostnadene. Derfor må vi være veldig forsiktige, og så viser vi deg hvorfor.

Se opp for den nye nigerianske svindelen

Sharazon er en nettbutikk som er annonsert under påskudd av å få iPhones til veldig gode priser, men dette Det gjøres gjennom en prosess som heter “Kjøp og del”.

Bilde - Se opp for Sharazon, butikken som tilbyr billige iPhoner på InstagramHvordan Sharazons “felles kjøp” fungerer

Vi trenger tre eller flere personer for å gjøre oppkjøpet, og slik samle de nødvendige pengene mellom tre personer for å kjøpe en iPhone, noe ganske rart ved første øyekast.

Prosessen som Sharazon følger for å få vår dyrebare iPhone, er som følger:

  1. Vi kjøper iPhone på et halvt eller til og med en tredjedel enn det koster oss i en Apple Store.
  2. De har ikke tenkt å sende oss iPhone enda, da det nærmest vil være en “gave”, og det er ikke akkurat tilfelle.
  3. Så andre to brukere blir med på felleskjøpet av den iPhone.
  4. OSS vi vil motta iPhone, men de to andre personene må vente. De vil ikke motta den før det er to andre kjøpere på listen, og bare den som var rett bak oss på listen vil få den på den svingen.

Dette er en uendelig sløyfe, og for øyeblikket er den mer enn en måneds ventetid på internettbrukere som allerede har betalt for iPhone, og som de kanskje aldri vil motta.

Hvis det er noe mistenkt på Internett er så ekstremt billige priser av visse produkter, som har en mye høyere verdi.

Derfor beveger Sharazon seg nær pyramidsvindelMen det er mange andre nettsteder som utfører lignende prosesser for å hevde at de selger produktene sine billigere enn noen annen butikk.

Sharazon og annonseringen hans på Instagram

Bilde - Se opp for Sharazon, butikken som tilbyr billige iPhoner på Instagram

Sharazon-saken tiltrekker seg mye oppmerksomhet siden de har valgt påvirkere med mange tusen følgere som hevdet å ha foretatt et kjøp fra Sharazon og mottatt iPhone riktig.

I tillegg tilbød disse påvirkerne muligheten for å få en ekstra rabatt på til og med 20% og dermed få denne antatte iPhone, som de tilbyr ikke engang en beregnet leveringstid.

Denne typen praksis er sjelden, men Sharazon har fått mer enn 67 000 følgere på Instagram-kontoen hans takket være de forskjellige kampanjene med populære karakterer. Nå som de har oppnådd en viss innvirkning takket være det høye antallet følgere, bruker de denne kanalen for å markedsføre tilbudene sine.

Som det er logisk å ha påvirket, er det allerede forskjellige Instagram-kontoer og andre Telegram-grupper hvor de forteller om deres opplevelse og hevder å ha blitt lurt.

Som vi kan forestille oss, selv om Sharazon selv prøv å vises som en pålitelig side Gjennom sine forskjellige sertifikater som Trustpilot er dette ganske tvilsomt.

Etter undersøkelsen av flere Internett-brukere, ble det oppdaget at dette italienske selskapet faktisk hadde det basert i et annet land, som er Malta.

Noen av brukerne som angrer på å ha falt i fristelse har det ba om pengene tilbake, siden ideen hans ikke var å skaffe de resterende 700 eller flere euro for å oppnå sin iPhone, men å få den billigere, for omtrent 300 euro avhengig av modell.

Nå er det flere påstander til påvirkerne av Instagram som gjorde det lettere å promotere Billige iPhones i Sharazon, som tilbyr noen kjøpere 70% av pengene som ble bidratt og ikke 100% for å ha støttet.

Tjener du penger for å ha mange følgere på Instagram?

Hva synes du om denne typen praksis? Har du hørt om Sharazon og dens veldig billige smarttelefonkampanjer?