contadores Skip to content

Påståtte første ekte bilder av iPad Mini

I løpet av de siste ukene har mengden rykter som har oppstått rundt iPad Mini skyrocket. Det er ikke en dag hvor det ikke er snakk om noen nye funksjoner, eller det sies at enheten allerede er produsert i et av anleggene til Apples forretningspartnere.

Så langt er det ikke lekket noe bilde som hevder å være et ekte fotografi av iPad Mini, men for bare få minutter siden publiserte Sonny Dickson fra 9to5mac de første gjennom Twitter og Instagram påståtte virkelige bilder av iPad Mini.

De påståtte første virkelige bildene av iPad Mini er lekket

På bildene sammenlignes den påståtte iPad Mini med en 9,7-tommers iPad og også med en av den nye iPhone 5. På denne måten kan vi få en ide om den antatte størrelsen som nettbrettet vil ha når den når markedet. På bildene kan du også se hvordan den påståtte iPad Mini som har falt i Dicksons hender, inkluderer ny lynkontakt som Apple har gitt ut med iPhone 5 og at den gradvis vil erstatte 30-pinners dock-kontakten som ble brukt til nå.

Som vanlig hos Apple har de foreløpig ikke kommet med noen bevegelse eller uttalelse som stemmer med alle disse ryktene som har dukket opp. Likevel har det store antallet av disse og de forskjellige kildene som fremmer dem klart å gjøre det Så godt som alle antar at iPad Mini er en realitet og at det vil bli presentert på et arrangement som Apple vil innkalle 10. oktober for å feire en uke senere, den 17. oktober.

Viktig oppdatering

Det er OFFICIAL: iPad Mini blir presentert i samfunnet neste gang 23. oktober. Vil du følge Keynote med oss? I så fall kan du gå over til lenken nedenfor:

Keynote iPad Mini

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!