Påvirker iOS 9 ytelsen til iPhone 4S, 5 og 5s?

iOS 9 er allerede litt over en uke mellom oss og noen brukere av eldre kompatible modeller lurer på om det er verdt å oppdatere eller om du vil merke et stort fall i ytelsen. Med iOS 8 så iPhone 4S og iPad 2 ytelsen deres synke betydelig, men med iOS 9 ville Apple ha klart å forbedre mye i denne forbindelse.

Eiere av tidligere generasjoner er alltid litt mer tilbakeholdne med å oppgradere til en ny versjon av systemet, og med iOS 9 hadde det ikke tenkt å bli noe annerledes. Hovedårsaken er at de er det bekymret for om nye systemfunksjoner vil påvirke den generelle ytelsen fra enheten din.

IPhone 4S, 5 og 5s ytelse med iOS 9.

Det må sies at når det gjelder iOS 9, iPhone 4S, iPhone 5 og 5s knapt merker noen endringer. Gutta på iAppleBytes har spilt inn flere videoer som viser disse tre modellene sammenligne svarhastigheten de har med iOS 8.4.1 og med iOS 9.0.1, den siste versjonen som selskapet nylig har utgitt.

IPhone 4S, 5 og 5s reduserer knapt ytelsen deres med iOS 9

Som du kan se i de tre videoene publisert av iAppleBytes, generelt tar den generelle ytelsen til de forskjellige iPhone-modellene et lite skritt tilbake. Selvfølgelig må det sies at det er en praktisk talt umerkelig endring med mindre du har en annen modell med forrige versjon (iOS 8.4.1).

På den annen side, som forventet enheten som ser ut til å være mest påvirket av ytelsen er iPhone 4S, siden denne smarttelefonmodellen ble lansert i september 2011 og er den eldste kompatible med iOS 9. Når det gjelder oppstartstid øker den flere sekunder med den nyeste versjonen på iPhone 4S og 5.

Et annet aspekt der en liten reduksjon i responshastigheten bemerkes i de tre enhetene, er i kameraapplikasjonen. Ja, med Siri ser det ut til å være en forbedring, og det er at i iOS 9 er Apples virtuelle stemmeassistent raskere enn det var i iOS 8.4.1.

Fra 9to5Mac kommentar som tidligere denne uken Appel kunngjorde det iOS 9 er allerede til stede i 50% av kompatible enheter, dette er den raskeste adopsjonsfrekvensen til iOS hittil. På den annen side slapp de forrige onsdag iOS 9.0.1, en mindre oppdatering som fokuserte på å rette opp forskjellige problemer som var til stede i forrige versjon.