PayPal for iOS-oppdateringer og inkluderer nyheter for iPhone og iPad

PayPal for iOS har mottatt en ny oppdatering med et par nye funksjoner for å forbedre komforten og sikkerheten i applikasjonen. Nå gjør det det mulig å lagre gavekort og støtter for å logge på med en sikkerhetsnøkkel.

PayPal versjon 5.10

Appen for digitale betalinger er blitt oppdatert for et par dager siden og inneholder to nye funksjoner, pluss feilrettinger og ytelsesforbedringer. Lagt til støtte for lagring av gavekort til appen, i tillegg til å kunne spore saldoen din fra selve applikasjonen.

paypal-iOS-oppdatering-iphone-ipad-3

På den andre siden Det er gitt støtte for å logge på PayPal-applikasjonen ved hjelp av en sikkerhetsnøkkel. Som navnet antyder, er applikasjonen i stand til å generere tilfeldige koder for å logge inn tryggere. Disse kodene kan sendes med en tekstmelding, eller det er også mulighet for å kjøpe en enhet, på størrelse med et kredittkort, til en pris av omtrent $ 30, som vil generere de tilfeldige kodene som vi deretter må oppgi.

Det som ennå ikke har kommet med denne nye oppdateringen, er integrasjonen med Apple fingeravtrykkleser og at det for noen måneder siden ble kunngjort at de allerede jobbet med å integrere Touch ID i applikasjonen, men det ser ut til at du må fortsette å vente, og det vil ikke komme før neste år.

paypal-ios-update-iphone-ipad-4

Apple Betal en potensiell konkurrent

Apple lar deg allerede foreta sikre betalinger takket være Touch ID og Apple Pay, som lar deg foreta kjøp i applikasjonene eller foreta betalinger i fysiske butikker hvis enheten har en NFC-brikke, for eksempel iPhone 6 og 6 Plus.

Denne nye Apple-teknologien konkurrerer direkte med PayPal, siden begge to til slutt gir sikkerhet når du foretar kredittkortbetalinger, og fungerer som mellommenn. Dette har ført til at PayPal og Ebay har skilt sine veier for å bli mer konkurransedyktige mot Apple Pay.

paypal-ios-oppdatering-iphone-ipad-2-

PayPal er en av de sikreste og mest pålitelige metodene som vi kan finne når vi betaler via Internett, til og med de fra Cupertino har inkludert PayPal i Apple Store på Internett for å kunne kjøpe fra siden og til og med å finansiere kjøp på over $ 250.

Det er ingen tvil om at PayPal og Apple Pay konkurrerer fra deg til deg så snart Apples betalingstjeneste hopper ut av USA og strekker seg til andre land. For øyeblikket har den allerede 1% av totale digitale betalinger i USA.

Last ned PayPal for iPhone, iPod Touch og iPad

Søknaden er i App Store gratis optimalisert for iPhone og iPod Touch med iOS 7.1 eller nyere, selv om den også er kompatibel med iPad, men ikke har en egen applikasjon for Apple-nettbrettet.

For øyeblikket har det ikke skjedd noen endring i grensesnittet for å støtte de nye oppløsningene til iPhone 6 og 6 Plus, slik vi har lært takket være Appadvice.

Hva synes du om de nye forbedringene? Bruker du regelmessig PayPal for å betale online? La oss din mening om det.