free estadisticas Saltar al contenido

PayPal legger til Touch ID-funksjonalitet på iPhone og iPad

abril 25, 2020

PayPal inkluderer endelig støtte for Touch ID i sin iPhone- og iPad-applikasjon, etter nesten to år siden debut av denne teknologien av Apple, og som fulgte med iPhone 5s. Det ser ut til at utviklere har hatt vanskelig for å inkludere denne funksjonaliteten i PayPal-appen deres for iOS, men som de sier: "bedre sent enn aldri."

Vi kan nå bruke Touch ID-funksjonen i PayPal for iOS

PayPal-applikasjonen, brukt av mange brukere for å utføre betalinger sikkert over Internett, uten å måtte bruke kredittkortinformasjonen din og i butikker som bruker dette betalingssystemet, har mottatt en oppdatering som endelig legger til støtte for Apples fingeravtrykkskanning, Touch ID.

paypal-update-touch-id-trekk-ipad-2

Det ser ut til at det har tatt dem mer enn to år å legge til denne funksjonaliteten i PayPal-applikasjonen, som har vært med oss ​​siden lanseringen av iPhone 5s i 2013. Takket være inkluderingen av Touch ID i PayPal, vil det ikke være nødvendig å oppgi passordet når vi vil bruke søknaden slik Bare ved å autentisere deg med fingeravtrykket ditt med Touch ID, kan du autorisere tilgang til applikasjonen.

Vi nevnte allerede at utviklingsteamet jobbet med vedheft av Touch ID i applikasjonen, siden de ga ut en PayPal-oppdatering i desember i fjor. Men siden den gang har vi ventet på at utviklere vil ta steget og inkludere funksjonalitet for å forbedre sikkerheten for betalinger som gjøres med appen.

Slik aktiverer du Touch ID-funksjonen i PayPal

For å aktivere Touch ID-funksjonen i PayPal, må du bare få tilgang til applikasjonen på iPhone eller iPad, med brukernavn og passord. deretter må du gå til "Innstillinger" -delen i applikasjonen og tillate identifikasjon med fingeravtrykk ved innlogging. Andre Android-smarttelefonmodeller, som Samsung Galaxy S5, kan bruke et fingeravtrykk for å få tilgang til PayPal fra i fjor.

paypal-update-touch-id-trekk-ipad-3

Vi anbefaler at du deaktiverer "Husk meg" -funksjonen hvis du ønsker å bruke berørings-ID for identifikasjon, av sikkerhetsmessige årsaker.

I tillegg til inkludering av Touch ID-funksjonalitet, PayPal har også mottatt en feilrettelse og forbedring med den nye oppdateringen. Det vi fremdeles venter på er at PayPal skal oppdatere for å bruke oppløsningen på iPhone 6 og 6 Plus, som andre applikasjoner allerede gjør. Ser vi på hvor lang tid det tok å legge til fingeravtrykksleserfunksjonen, la oss håpe den kommer før Apple introduserer neste gen iPhone-modeller.

Last ned PayPal for iPhone og iPad

Hvis du vil laste ned PayPal-applikasjonen for iPhone og iPad med iOS versjon 7.1 eller nyere fra App Store, kan du gjøre det fra følgende nedlastningsknapp. Søknaden er helt gratis.

PayPal er en god måte å gjøre sikre kjøp over Internett, som kan brukes i tusenvis av nettbutikker eller til og med bruktbutikker som eBay. Nå som den inkluderer Touch ID-funksjonen, som vi har kjent takket være iDownloadBlog, er applikasjonen mye sikrere enn før på iPhone og iPad.